Transmisia Spiritului Divin #sinele David R. Hawkins

Î: Oare, experienţa prezenţei efective a unui asemenea înţelept este importantă pentru căutătorul iluminării?

R: Chiar are o valoare foarte mare. Sinele înţeleptului iluminat radiază câmpul energetic al Prezenţei. Aura spirituală a căutătorului primeşte în interiorul său puterea câmpului. Din punct de vedere istoric, evenimentul este denumit „graţia guru-ului“. De asemenea,  constituie o documentare karmică, cu beneficii nevăzute.

De-a lungul timpului, Prezenţa, ca o Radiaţie ce provine de la învăţătorul iluminat, a fost reprezentată artistic sub forma unui halou care emană din chakra coroanei învăţătorului. Prin intermediul cercetării kinesiologice, poate fi descoperit faptul că energia halo-ului calibrează întotdeauna aproape de nivelul 1.000. Spre exemplu, la Cina cea de Taină, transmisia Spiritului Divin către discipoli este înregistrată ca fiind ocazia receptării viziunii spirituale, care apoi le-a permis acestora să vadă transfigurarea şi înălţarea spiritului lui Christos.

Şi atunci, ca şi acum, expermintarea directă a câmpului energetic ce provine de la un învăţător iluminat constituie un beneficiu spiritual. Este o experienţă care merită căutată, deoarece oportunităţile sunt rare şi de mare valoare.

Fragment din Capitolul XVII: Calea interioară –

Sinele: Realitate şi Subiectivitate – David R. Hawkins

Lasă un răspuns