Sursa sufletelor #calatoriasufletelor

Fragment 1, din Cap. 11, Sufletul aflat la un nivel avansat de dezvoltare

Călătoria sufletelor, Michael Newton, Ph.D.

 Dr. N: Thece, aş vrea să închei şedinţa punându-ţi alte câteva întrebări referitoare la sursă. Eşti de multă vreme un suflet, aşadar cum te raportezi tu însăţi la unicitatea creaţiei despre care îmi vorbeai mai devreme?

S: (pauză lungă) Prin senzaţii de mişcare. La început există o migraţie exterioară a energiei sufletului, dinspre sursă. După aceea, vieţile noastre se petrec mişcându-ne spre interior… spre coeziune şi unitate.

Dr. N: Felul în care descrii acest proces mă face să mă gândesc la un organism viu ce se extinde şi se contractă.

S:…există o descărcare explozivă…. apoi o revenire… da, sursa pulsează.

Dr. N: Şi tu te îndrepţi spre centrul acestei surse de energie?

S: Nu există, de fapt, nici un centru. Sursa e peste tot în jurul nostru, ca şi cum am fi… înăuntrul unei inimi care bate.

Dr. N: Dar ai spus că, pe măsură ce sufletul tău avansează în cunoaştere, te reîntorci spre un punct originar.

S: Da, atunci când am fost împins afară eram copil. Acum, când adolescenţa mea se sfârşeşte, sunt atras înapoi…

Dr. N: Înapoi unde?

S: Spre interiorul sursei.

Dr. N: Cum poţi descrie momentul când ai conştientizat pentru prima dată identitatea ta ca suflet, după ce ai fost împinsă afară din acest halou?

S: A fi… este acelaşi lucru cu a privi cum se deschide prima floare a primăverii… şi această floare eşti tu. Şi, pe măsură ce floarea se deschide mai mult, devii conştient şi de alte flori şi… că există… o bucurie nemărginită.

Dr. N: Dacă această sursă energetică explozivă şi multicoloră se prăbuşeşte în ea însăşi, vor muri, în cele din urmă toate florile?

S: Nimic nu se prăbuşeşte… sursa este eternă. Noi nu vom muri niciodată ca suflete – ştim asta cumva. Fuzionând cu ea, înţelepciunea noastră mai mare face ca şi sursa să fie mai puternică.

Dr. N: Acesta este motivul pentru care sursa doreşte să facă acest exerciţiu?

S: Da, să ne dea viaţă, astfel încât noi să putem ajunge la perfecţiune.

Dr. N: De ce ar avea nevoie o sursă, care este în aparenţă deja perfectă să creeze o inteligenţă ce nu este încă perfectă?

S: Pentru a ajuta creatorul să creeze. În acest fel, prin autotransformare şi înălţare la nivelurile superioare de realizare, noi adăugăm ceva la construcţia vieţii.

Lasă un răspuns