27 august, Atelierul Literar

Dacă în ediţiile precedente ale Atelierului Literar am citit şi comentat texte prezentate de autori deja publicaţi, ne dorim ca în această ediţie să ascultăm şi vocile celor ale căror creaţii nu au fost publicate încă. Iată o ocazie de a ne întâlni cu cei interesaţi de Concursul de creaţie literară “NOI în secolul XXI”.

 Poate impropriu spus “concurs”, deoarece nu are un termen limită, poate  că o denumire mai potrivită ar fi fost “concurs permanent”, dar selecţia textelor şi acordarea premiului – respectiv publicarea şi acordarea beneficiilor asociate dreptului de autor – sunt două criterii importante pentru care denumirea de concurs este plauzibilă.

Ediţia din 27 august a Atelierului Literar îl va avea ca invitat special pe autorul Mihai Cotea, al cărui recent roman, La capătul şoaptelor, a fost publicat de Editura Cartea Daath în luna iulie. Ca un tânăr scriitor ce este, Mihai Cotea ne poate împărtăşi multe experienţe ce ar putea fi de folos aspiranţilor, dar libertatea de a-şi alege subiectul prelegerii îi aparţine.

În funcţie de participanţi, maximum zece, vom împărţi cele aproximativ două ore şi jumătate în mod egal. Repartizarea minutelor se va putea stabili doar joi, 27 august.  Înscrierile se vor încheia în data de 26 august, la ora 23:59.

ID-ul şi parola pentru conectare vor fi trimise prin e-mail.

Participanţii care doresc să propună un subiect de dezbatere, sunt rugaţi să anunţe cu cel puţin două zile înainte de atelier.

Opiniile exprimate în Atelierul Literar trebuie să ţină cont de regulile bunului simţ. Respectul reciproc, limbajul adecvat, argumentarea logică, nepasională şi nepărtinitoare, generozitatea de a remarca ceea ce este valoros şi de a împărtăşi acele schimbări care ar putea creşte valoarea unei creaţii sunt reguli de bun simţ.

Vă aşteptăm cu braţele deschise!

Pentru înscrieri, trimiteţi un e-mail la adresa editura.cartea.daath@gmail.com

Lasă un răspuns