Lumină Albă în manifestare #oricepoatefivindecat

Deoarece Lumina Albă este alcătuită din toate culorile spectrului, putem să ne referim şi la constiinţă ca la Lumina Albă, deoarece este alcătuită din totalitatea chakrelor şi din combinaţia tuturor culorilor. Lumina Albă reprezintă atunci conştiinţa care decide prin care chakră să privească şi să trăiască diverse experienţe la un anumit moment sau pe care canal de televiziune alege să se uite.

În 1975, în timpul operaţiei eşuate de înlăturare a tumorii din măduva spinării, am trecut prin tunelul despre care se vorbeşte atunci când este descris procesul de părăsire a corpului în momentul morţii sau în timpul aşa numitelor experienţe din pragul morţii. Am întâlnit o fiinţă de lumină în lumea de dincolo care se afla acolo pentru a mă informa că era momentul să merg mai departe. Fiinţa nu avea formă umană, ci era mai degrabă o scânteie de conştiinţă strălucind de energie şi de inteligenţă şi am avut senzaţia că şi eu eram la fel. Conform sistemului filozofic şi spiritual în care cred, toţi suntem astfel la nivelul cel mai profund din noi, al sufletului. Fiecare din noi suntem lumină, Lumină Albă în manifestare.

Deoarece Lumina Albă reprezintă partea cea mai profundă a fiecăruia dintre noi, ea reprezintă acea parte din noi care există dincolo de orice simptome. Simptomele nu sunt legate de cine suntem noi, ci doar de ceea ce experimentăm, şi nu la nivelurile noastre cele mai profunde.

Voi alegeţi ce percepţii vă sunt necesare pentru a înlătura simptomele şi alegeţi să vă identificaţi din ce în ce mai mult cu trăirea întregii voastre fiinţe. Veţi putea să vă identificaţi din ce în ce mai mult cu Dumnezeu dinlăuntrul vostru, cu lumina din interiorul vostru, cu sursa interioară şi să fiţi ceea ce sunteţi de fapt.

Pentru a spune „Eu sunt“, trebuie doar să fiţi.

Trebuie doar să fiţi.

Şi să ştiţi că orice se poate vindeca.

Lasă un răspuns