O stare cu adevărat „normală“ a conştiinţei este una liberă de orice negativitate – David R. Hawkins

“O stare cu adevărat „normală“ a conştiinţei este una liberă de orice negativitate, fiind plină de bucurie şi iubire. Orice altceva este fundamentat pe iluzie şi pe distorsiuni perceptuale. Faptul că boala predomină într-o societate nu înseamnă că boala constituie şi o condiţie normală. De-a lungul istoriei, asemenea lucruri au predominat în societate şi au cauzat dispariţia unei mari părţi a omenirii, dar acest lucru nu înseamnă că avem de-a face cu o condiţie normală. Chiar şi ciuma a dispărut în cele din urmă.

Prin mijloace simple se poate descoperi faptul că un procent de 78% din totalul populaţiei lumii reprezintă oameni situaţi la un nivel al conştiinţei inferior adevărului şi, prin urmare, tulburaţi. Acest lucru înseamnă că numai 15% din populaţia lumii se găseşte în afara zonei de un pericol extrem a nivelurilor conştiinţei calibrate sub pragul 200 (nivelul adevărului).

Noi înclinăm să ne gândim la o stare schimbată a conştiinţei ca la o stare paranormală produsă artificial, la ceva asemănător transei hipnotice, la a fi programaţi, ori la faptul că ni s-a spălat creierul. Dintr-un studiu referitor la influenţele care acţionează prin antrenarea repetată a nivelurilor conştiinţei omului, devine evident că mintea omenirii întruneşte toate criteriile pentru a fi controlată, influenţată şi manipulată într-o manieră sistematică şi continuă (în conformitate cu definiţia unor atare procese în cercetarea ştiinţifică).”

Extras din cartea Ochiul Sinelui – de care nimic nu se poate ascunde

Secţiunea a II-a, Procesul spiritual – Capitolul IV – Fundamentele

Lasă un răspuns