Interacţiunile energiei #relatii #CaleaEnergiei

Oamenii fac schimb de energie în trei moduri principale. Primul mod este simpla rezonanţă: o persoană amplifică sau coboară nivelul vibraţiilor altcuiva, prin puterea vibraţiilor proprii. Este stimulator, captivant şi vindecător să vă aflaţi în preajma oamenilor care vă amplifică vibraţiile. Poate avea un efect epuizant, să vă aflaţi în prezenţa oamenilor cu o vibraţie inferioară. În această situaţie, vă puteţi ridica nivelul propriilor vibraţii, sau să-l menţineţi constant, prin conectarea la emoţii cu vibraţii mai înalte precum iubirea şi bucuria, sau prin conectarea la frecvenţa conştienţei superioare, aşa cum am arătat în Capitolul 20. Unii oameni au ales să se încarneze intenţionat pentru a-şi păstra vibraţia la un nivel înalt. Ei sunt ca nişte faruri, trimiţându-şi razele spre ceilalţi oameni.

Schimbul de energie mai poate lua forma unor şuvoaie de energie care circulă de la o persoană la alta. Barbara Brennan, autoarea cărţii Light Emerging: The Journey of Personal Healing, numeşte acest schimb „revărsare de bioplasmă“ (1). În esenţă, de fiecare dată când vă concentraţi atenţia asupra unei persoane, îi transmiteţi energie indiferent dacă persoana respectivă se află lângă voi sau este la distanţă. Energia aceasta poate fi favorabilă receptorului, ca atunci când gândurile voastre sunt încurajatoare şi pline de iubire, sau distructivă, când emiteţi judecăţi critice sau de valoare la adresa ei. Gândurile distructive puternic formate şi proiectate în mod conştient, devin proiecţii în câmpul energetic al altei persoane, aşa cum am arătat în Capitolul 12. Până şi gândurile pline de iubire pot deveni cârlige psihice în câmpul altei persoane atunci când sunt trimise cu un scop ascuns, cum ar fi acela de a dori iubirea şi atenţia celuilalt mai mult decât este dispusă să ofere persoana în cauză.

Al treilea tip de schimb are loc prin intermediul fibrelor de energie care ies din chakre. Legăturile dintre chakre se formează între persoane care au relaţii reciproce foarte strânse şi se manifestă între chakrele de la acelaşi nivel; chakra inimii unei persoane se uneşte cu chakra inimii celeilalte persoane ş.a.m.d. Cât sunt de numeroase chakrele cuplate în acest fel şi care chakre sunt acestea, depinde de tipul legăturii dintre cei doi. Un angajat şi un  angajator pot avea o singură chakră unită, pe când un părinte şi un copil sunt uniţi la nivelul tuturor chakrelor.

Din Capitolul 16 – Relaţii dinamice, Calea Energiei, Synthia Andrews. N.D.

Photo by Leonardo Yip on Unsplash

Lasă un răspuns