Creierul este o hologramă ce traduce un univers holografic. #davidrhawkins

Letting Go – Calea renunţării – David R. Hawkins

Din Capitolul 13 – Pacea

Doi dintre importanţii conducători ai acestor cercetări sunt neurologul Carl Pribram de la Stanford University şi fizicianul David Bohm de la University of London, ale căror teorii pot fi sintetizate astfel: creierul nostru construieşte matematic realitatea concretă prin interpretarea frecvenţelor din altă dimensiune, o dimensiune a realităţii primordiale ce conţine înţelesurile, sensurile şi tiparele ce transcend timpul şi spaţiul.
Creierul este, prin urmare, o hologramă ce traduce un univers holografic.
Este interesant că teoriile fizicii avansate care nu sunt produsul aşa-zisei activităţi de stânga, a emisferei stângi a creierului, nu au nevoie de un context nou pentru a fi înţelese. Contextul care se iveşte din aceste cercetări raţionale, din creierul stâng, se potrivesc Realităţii aşa cum a fost dovedit de misticul ce reprezintă funcţiile părţii drepte a creierului. Astfel, indiferent pe care parte a muntelui am alege să urcăm, ajungem în acelaşi loc: vârful.
O a treia cale de a urca muntele este prin mecanismul renunţării şi fiecare dintre noi, prin urmare, avem şansa de a verifica noi înşine natura fundamentală a misticului sau a fizicianului.
Putem aprecia că, cu fiecare renunţare mai facem un pas înainte înspre vârful muntelui. Unii dintre noi vor urca până când îl vor vedea mai bine şi vor alege să se oprească  acolo. Alţii vor merge şi mai sus. Alţii nu vor fi mulţumiţi până când nu vor ajunge în Vârf şi până când nu-l vor verifica ei înşişi, cu toate că în acel punct nu mai există o persoană individuală care să verifice ceva, pentru că ea s-a predat – a renunţat la sine – complet.

Un comentariu

Lasă un răspuns