Vindecarea corpului urmează vindecării minţii – David R. Hawkins

Din Capitolul 2 – Vindecarea asistată

Vindecare şi recuperare – David R. Hawkins, M.D., Ph.D.

Primele unelte-instrumente de care avem nevoie sunt bunăvoinţa şi o minte deschisă. Bunăvoinţa de a spune ca mintea vede ceva ce îi cere să fie văzut pentru a fi vindecat.

Vindecarea corpului urmează vindecării minţii. Toate bolile fizice s-au vindecat prin propria lor natură ca rezultat al vindecării formelor-gând din minte. Toate vindecările sunt rezultatul bunăvoinţei de a renunţa la condamnarea de sine şi a altora, renunţarea la criticism, autocompătimire, ranchiună şi toate energiile negative aflate sub nivelul 200, inclusiv regretul, îngrijorarea, anxietatea, doleanţa, condamnarea şi ura de sine.

Renunţarea la aceste lucruri a determinat schimbarea câmpului energetic cu unul care aduce vindecarea. Am continuat să lucrez anulând sistemele de credinţe legate de hipoglicemie şi gută. Cum apărea o manifestare a acestei credinţe o anulam şi spuneam: “Nu mai cred în asta. Eu nu mai sunt subiectul acestui lucru. Acesta e rezultatul a ceea ce cred eu, iar eu am puterea de a anula aceste credinţe.” Astfel, începem să deţinem puterea de a refuza, de a respinge, de a nu crede, a nega. “Am puterea de a refuza. Nu sunt obligat să cred în asta.”