Exerciţiu pentru întărirea câmpului energetic #matriceaemotiilor

Faceţi o rapidă trecere în revistă a corpului vostru. Umerii vă sunt traşi în sus, până spre nivelul urechilor? Vă simţiţi faţa înţepenită într-un efort de concentrare? Vă simţiţi spatele rigid? Observaţi care sunt locurile în care vă simţiţi rigid, tensionat sau înţepenit.

  • Inspiraţi adânc şi, pe expiraţie, eliberaţi-vă de tensiune.

Mişcaţi-vă corpul: lăsaţi să se relaxeze ceea ce este tensionat, să se înmoaie ce este încordat şi să se deschidă ce este înţepenit.

Inspiraţi lumină, expiraţi încordare. Procedaţi fără grabă, în trei cicluri lente succesive.

  • Imaginaţi-vă în jurul vostru un câmp de energie – este matricea voastră personală. Expiraţi în ea şi învăţaţi să o simţiţi.

Imaginaţi-vă că se extinde. Lărgiţi-vă conştiinţa şi exploraţi acest înveliş care vă aparţine. Dacă ar exista nişte forme geometrice în câmpul vostru de energie, cum ar arăta acestea? Cum le-aţi simţi la atingere? Sunt ascuţite şi au unghiuri? Sunt moi şi rotunjite? Au modele complexe sau sunt mai simple?

  • Când terminaţi, gândiţi-vă că acest spaţiu este o altă persoană, una la care ţineţi, şi zâmbiţi-i. Zâmbiţi-i câmpului vostru de energie până când spaţiul care-l formează este pătruns de sentimente de acceptare şi de bucurie. Bucuraţi-vă de bucuria pe care o simţiţi.
  • Vizualizaţi din nou formele geometrice din câmpul vostru de energie. S-au modificat? În ce fel?
  • Menţineţi acest sentiment şi transmiteţi-i frecvenţa înspre toate persoanele pe care le întâlniţi.

Dacă admitem prezenţa energiei subtile şi ideea că emoţiile sunt interpretări ale informaţiilor energetice, atunci, acceptând toate emoţiile noastre şi învăţând să le înţelegem limbajul, vieţile noastre se vor schimba. Aşa cum a arătat acest exerciţiu, nu avem nevoie decât de atenţie, sentimente şi imaginaţie.

Dr. Synthia Andrews, N.D. Matricea emoțiilor – Emoție-Energie-Esență

Lasă un răspuns