Colecţia “Michael Newton”

Colecţia “Michael Newton”

Activitatea Editurii Cartea Daath a început cu aceste două cărţi: Călătoria Sufletelor şi Destinul Sufletelor,  două porţi deschise către ceea ce s-ar putea numi catalogul editurii sau, de ce nu, viaţa sa. Au apărut în 2004 şi, de-atunci continuă să fie căutate.

În America, Călătoria Sufletelor apăruse cu 10 ani în urmă, Destinul Sufletelor în anul 2000, iar Viaţa dintre Vieţi chiar în anul 2004. Aceste cărţi au fost traduse în peste 40 de limbi.

Studiile de caz pe care le prezintă hipnoterapeutul Michael Newton dovedesc existenţa unei vieţi a sufletului dincolo de moarte. Cea mai spectaculoasă descoperire pe care a făcut-o, mărturiseşte autorul, nu a fost regresia într-o viaţă anterioară care, de regulă, are legătură cu cea prezentă a clientului, ci descoperirea spaţiului dintre vieţi sau, aşa cum a denumit dumnealui Viaţa dintre Vieţi – Life Between Lives. Acest spaţiu este organizat aproape la fel ca pe Pământ, o altfel de şcoală, totuşi, în comparaţie cu şcoala terestră. Sufletele învaţă acolo cum să trăiască experienţele în trupuri şi în medii mult diferite de cele „de Acasă”. Un spaţiu, o lume paralelă cu lumea terestră şi totuşi atât de diferită. Teoria universurilor paralele devine mult mai uşor de înţeles, dar asemenea similitudini nu fac obiectul cercetării de-o viaţă pe care Michael Newton a dedicat-o descoperirii cauzelor unor afecţiuni ce nu-şi găseau vindecarea prin medicina alopată. Poate că marea vindecare, cel mai important efect al împărtăşirii acestor informaţii se referă la eliberarea de frica de moarte şi o totală reorganizare a gândirii în cazul persoanelor care au pierdut pe cineva drag.

Informaţii despre felul în care sufletele îşi aleg experienţele pe Pământ, despre sufletele partenere, despre destinul ales, despre ghizii spirituali şi despre calificările pe care le obţin sufletele în spaţiul dintre vieţi au explodat în lumea hipnoterapeuţilor, astfel că Michael Newton a fost nevoit să creeze o şcoală pentru cei doritori să încerce metoda sa de regresie hipnotică.

În 22 septembrie 2016 Michael Newton a intrat el însuşi în lumea pe care a descris-o in cărţile sale. După 35 de ani de activitate, acest pionier a lăsat deschise în urma sa porţile vieţii de după moartea corpului fizic, porţile către spaţiul Vieţii dintre Vieţi.

A mai lăsat în urma sa şi un institut, şi mulţi hipnoterapeuţi instruiţi chiar de domnia sa: The Newton Institute for Life Between Lives Hypnotherapy

Lasă un răspuns