Beneficiile renunţării #LettingGo

din Capitolul 16, Beneficiile renunţăriiLetting Go

Cu cât renunţăm mai mult, cu atât mai iubitori devenim. Vom petrece din ce în ce mai mult timp făcând lucruri care ne plac, pe care iubim să le facem, împreună cu oameni faţă de care simţim din ce în ce mai multă iubire. Pe măsură ce se întâmplă asta, viaţa ni se transformă. Arătăm diferit, oamenii ne răspund diferit. Suntem relaxaţi, fericiţi şi nepretenţioşi. Oamenii sunt atraşi către noi pentru că se simt confortabil lângă noi, se simt fericiţi alături de noi. Chelneriţele şi şoferii de taxi devin dintr-odată şi într-un mod misterios atenţi şi serviabili cu noi, iar noi ne vom mira: „Ce-a venit peste lume?“ Răspunsul la această întrebare este: „Tu ai venit!

Pe măsură ce renunţăm la negativitate, ne adunăm propria noastră putere. Fericirea era acolo mereu, dar acum poate să strălucească deoarece blocajele au fost eliminate. Acum influenţăm într-un mod pozitiv pe oricine ne apare în cale. Iubirea este cea mai puternică dintre toate vibraţiile energetice emoţionale.

Oamenii vor parcuge orice distanţă pentru iubire şi vor face lucruri pe care altfel nu le-ar face niciodată, pentru nicio sumă de bani.

După ce au fost eliminate blocajele negative şi „Nu pot“-urile, în viaţa noastră se deschid noi arii şi posibilităţi. Succesul creşte făcând ceea ce ne place să facem mai mult, dar cei mai mulţi oameni sunt înlănţuiţi de ceea ce-şi imaginează că trebuie să facă. Pe măsură ce sunt eliberate limitările, devin accesibile multe alte bulevarde ale creativităţii şi ale expresiei.

Letting Go – Calea renunțării – David R.Hawkins M.D.,Ph.D.

Lasă un răspuns