Ateliere pentru copii: După vacanţă,

reluăm atelierele pentru copii.

La ediţiile precedente dedicate grupei 8-11 ani am pus accentul pe memorare, atenţie, creativitate. Folosind exerciţii speciale care antrenează lucrarea armonioasă a celor două emisfere cerebrale, am dovedit că într-un timp foarte scurt se pot învăţa “pe dinăuntru”, nu doar “pe dinafară” versuri care au rămas vii în memoria copiilor chiar şi după o lună. Logica şi creativitatea şi-au dat mâna, astfel încât totul pare a fi o joacă. La fel a fost şi creaţia literară, dovedită fiind o capacitate înnăscută de a compune poezii, poveşti, texte pe care copiii le-au şi interpretat în faţa camerei video.

La ediţia “După vacanţă” vom adăuga un obiectiv ce vizează dezvoltarea inteligenţei emoţionale precum şi creaţia artistică, deopotrivă cu conştientizarea potenţialului personal.

Cât pentru grupa mică, 5-7 ani, pe lângă obiectivele clasice – atenţia, coordonarea mişcărilor, păstrarea interesului asupra unei acţiuni pentru o perioadă mai lungă de timp – am pregătit jocuri noi şi de echipă. Desigur, manifestarea filonului creativ individual rămâne obiectivul fundamental. Că ştiu a scrie sau nu, a desena sau nu, a număra sau nu, aceste aspecte nu reprezintă o problemă.

Atelierele se desfăşoară astfel:

14 Septembrie, între orele 10:30 şi 13:00 – grupa 5-7 ani

15 Septembrie, între orele 10:30 şi 14:30 – grupa 8-11 ani

Locaţia: Casa cu Flori

Pentru înscrieri grupa 5-7 ani accesaţi:

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier-copii-dezvoltare-personala

şi pentru grupa 8-11 ani:

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier/atelier-copii-8-11-ani-dupa-vacanta

Înscrierile se pot face până miercuri, 11 Septembrie. Numărul de locuri pentru fiecare grupă: 10.

Vă aşteptăm cu bucurie,

Mihaela Tolan şi Daniela Marin