A sosit momentul #lamarginearealitatii

Prin manifestarea de intenţii sincere putem influenţa lumea. Pentru aceasta este nevoie de două elemente esenţiale: primul este acela că trebuie să începem prin a lucra asupra propriilor noastre probleme şi contradicţii pentru a ne limpezi motivaţiile, necesităţile şi intenţiile; al doilea este să abordăm această acţiune cu deplină sinceritate şi iubire. Odată ce vom reuşi să le facem pe acestea, vom fi în postura potrivită pentru a-i îndruma pe liderii noştri.

 Acum a sosit momentul să facem un pas mai departe şi să fim cu adevărat noi înşine. În miezul fiinţei noastre sălăşluieşte aptitudinea de a genera şi a răspândi iubire. Acest cuvânt, iubire, este utilizat în exces, iar puterea îi este diminuată de sentimentalism. Iubirea este forţa vitală a vieţii. Nimic altceva nu este necesar în acest moment.

Trebuie renunţat la orice altă pretenţie. Teama de a fi judecaţi de ceilalţi şi, poate, ostracizaţi, nu ne mai poate controla acţiunile. Sinceritatea trebuie să predomine. Nu putem ajunge la adevărul interior, nici stabili legătura cu întregul mai mare, în lipsa sincerităţii. Tot atât de adevărat este că, dacă nu acţionăm în conformitate cu ceea ce ni se oferă, canalul de comunicare se va închide.

Aventura ne aşteaptă şi copiii noştri ne privesc.

Fragment din La marginea realităţii – Colin Andrews, Synthia Andrews. Editura Cartea Daath 2014

Lasă un răspuns