1-2 Martie #mesajulzilei

1 martie

Aşteaptă o minune, aşteaptă să vină minuni una după alta şi nu le limita în vreun fel. Cu cât eşti mai deschis, cu atât este mai bine, pentru că nu există nimic care să oprească şuvoiul legilor Mele şi pentru că minunile sunt, pur şi simplu, legile Mele în acţiune. Mergi împreună cu aceste legi şi orice se poate întâmpla! Vezi perfecţiunea planului Meu dezvăluită înainte-ţi. Nu există nici o senzaţie de grabă. Atunci când ceva se dezvăluie, se poate face cu mare viteză, însă cu o senzaţie de mare pace şi linişte, cu o perfectă precizie şi sincronizare. Nu te teme de nimic, deoarece nu există nimic de temut când încrederea şi credinţa ta sunt în Mine. EU SUNT în interiorul tău, aşadar, vezi perfecţiunea planului Meu cum se iveşte înăuntru şi în afara ta. Totul începe din interior şi îşi face drum afară, deci nu lăsa ca nimic din tine să-i stânjenească progresul. Lasă totul să vină şi vezi noul rai şi noul pământ.

2 martie

Multe suflete vorbesc despre credinţă, însă ele nu reuşesc să trăiască prin ea. Aceste suflete discută despre faptul că ele iubesc, dar nu cunosc cel mai important lucru despre iubire. Este o pierdere de timp să vorbeşti despre iubirea pentru cineva pe care nu l-ai văzut, atunci când eşti incapabil să-i iubeşti pe cei din jur, care au nevoie de iubirea, înţelepciunea şi înţelegerea ta. Învaţă mai întâi să-i iubeşti pe cei din imediata ta apropiere; apoi vei şti ce înseamnă să Mă iubeşti cu adevărat.

De ce-ţi cauţi pe bâjbâite calea în viaţă, când tot ce ai de făcut este să păşeşti ferm, cu credinţă şi încredere, cunoscând că EU SUNT cu tine? EU SUNT aici, oferindu-ţi toate perfectele Mele daruri, însă, dacă nu le accepţi nu poţi beneficia de ele. Eu liber ţi le dau şi tu liber trebuie să le accepţi şi apoi să le foloseşti cu înţelepciune în beneficiul întregului.

Deschiderea porţilor lăuntrice, Eileen Caddy