Ştiri aprilie

Atelierele Cartea Daath – aprilie

Atelierele Cartea Daath  – ateliere spirituale care sprijină dezvoltarea persoanei, fie că e mică sau mare; propun un context în care practica are cel mai important rol.

Atelierul pentru copii – cu vârste între 8 şi 11 ani – este construit astfel încât a memora o poezie, a dezvolta atenţia şi concentrarea sau a vorbi în public să nu mai fie o “problemă”. Creativitatea şi improvizaţia sunt nu doar încurajate, dar şi respectate.  Înţelegem timiditatea şi absenţa încrederii, a curajului de a rosti ceea ce avem de spus. Ne întrebăm dacă ne folosesc şi, dacă nu ne folosesc, învăţăm cum să renunţăm la ele.

 

Următorul Atelier pentru copii va fi în 7 aprilie. Detalii pentru înscriere:

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier/atelier-pentru-copii

În 14 aprilie, Atelierul Copilul şi părintele din noi. Aceasta este o călătorie care se adresează oricărui adult doritor să-şi înţeleagă relaţiile principale, să descopere acele tipare de reacţie, tipare ale gândirii care îl împiedică să se bucure de viaţa sa. Atelierul propune o cale pentru a recunoaşte-conştientiza-armoniza tipare din trecut, care definesc ceea ce eşti acum, şi o metodă prin care le poţi schimba.

Detalii pentru înscriere:

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier/copilul-si-parintele-din-noi-atelier-spiritual

Începând cu 27 martie şi-a deschis porţile Atelierul de meditaţie. Pentru începători, dar nu numai. Sunt bineveniţi şi cei care au practicat alte tipuri de meditaţie. Principalul obiectiv al acestor sesiuni este pacea. Meditaţia păcii, cum am denumit-o, este un instrument pentru întregire, pentru realizarea păcii pe cea mai naturală şi mai simplă cale.

Acest atelier tinde să devină unul de lungă durată, un cadru deschis tuturor celor care îşi doresc armonia şi pacea. Până atunci însă, am gândit o serie de 8 sesiuni în care să descoperim tainele împăcării sinelui cu Sinele, minţii cu sufletul, să reducem stresul şi efectele sale nocive, să aflăm calmul şi claritatea.

Sesiunea din 27 martie a fost gratuită. Următoarele sesiuni vor fi in:

3, 10, 17, 24 aprilie şi 8, 15, 22 şi 29 mai.

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier/meditatie-incepatori-atelier

 

Lasă un răspuns