Octombrie, clar #newsletter

Interesant început de lună Octombrie: o lună plină, dezvăluitoare de adevăruri, de răni şi traume individuale şi colective, un început pregătitor pentru eclipsa din 14 octombrie, o emisferă nordică a soarelui plină de găuri (sunspots) prin care sunt expulzate – de cele mai multe ori în direcţia planetei Pământ – o parte din măruntaiele Soarelui. Să ne întrebăm dacă fierb şi măruntaiele Pâmăntului? Să ne întrebăm dacă vântul solar afectează câmpul magnetic terestru într-un aşa mod încât vânturile manifestate la suprafaţa planetei devin toxice şi producătoare de pagube? Să ne întrebăm dacă câmpul corpului uman este şi el foarte afectat, oricât de mult s-ar strădui cu incredibila sa putere de adaptare?

Mai avem răbdarea de a ne pune întrebări sau ne doboară evidentele dovezi prezente în cotidianul personal?  Avem puterea de a renunţa la întrebări, oricât de grave ni s-ar părea toate? Sau, mai ales datorită tumultului de situaţii, ne-am apropiat de disperare, de acea stare în care mintea înţelege că a ajuns la capătul puterii, că nu mai poate nimic altceva decât să cedeze – renunţă, şi, ultimul lucru pe care îl mai ştie a spune este: “Dacă există o putere acolo, undeva, dacă există un Dumnezeu, îl rog să mă ajute. Eu, nu mai pot.”

“Eu” se lungeşte la pământ şi este gata chiar să şi moară, căci ce sens ar mai avea viaţa lui dacă nu mai poate “face sens” şi controla experienţa, enorma cantitate de informaţii depăşindu-i comunele sale capacităţi de a împleti răspunsuri pentru toate efectele pe care le descoperă, de a observa evenimentele prin propriile lentile care, şi acestea, au devenit incapabile să mai facă faţă turbionului de informaţii. Închide ochii şi… există totuşi un ceva, mic, ascuns, secret, încă există: speranţa. Ea va muri ultima.

Dr. David R. Hawkins a trecut printr-o situaţie similară, un moment în care, depăşit de bolile corpului său, sătul să mai caute să înţeleagă cauze şi să se descurce cu efectele, s-a abondonat. Am ales acest fragment din volumul Transcenderea nivelurilor conştiinţei – scara spre Iluminare, deşi, capitolul Despre Autor există în toate volumele sale.

“Am căzut pradă unei boli progresive şi fatale, ce nu răspundea niciunui tratament existent. La vârsta de 38 de ani, maladia avansase la o stare extremă, eu fiind în tot acest timp conştient de faptul că eram pe moarte. Nu-mi păsa de corp, dar spiritul meu se afla într-o stare de suferinţă şi disperare extremă.

Pe măsură ce momentul final se apropia, mi-a trecut prin minte un gând: “Şi dacă, totuşi, Dumnezeu există?” Aşa am început să mă rog: “Dacă există un Dumnezeu, atunci îl rog să mă ajute acum”. M-am abandonat lui Dumnezeu, oricare ar fi fost el, am căzut în inconştienţă şi, când m-am trezit, am constatat că avusese loc o transformare de o asemenea forţă, încât eram paralizat de veneraţie.”

Acest excepţional volum este prezent în lista cărţilor cu 15% reducere în luna octombrie. Alături de Sinele, realitate şi subiectivitate, Putere versus forţă, Harta Conştiinţei şi Letting Go, ca volume individuale, Transcenderea nivelurilor conştiinţei se găseşte şi în Pachetele “Nivelurile conştiinţei-transcendere-eliberare”, “Calea misticului: non-dualiate devoţională” şi, bineînţeles, în Colecţia “David R.Hawkins”, care cuprinde 9 volume. După cum (probabil) ştiţi, pachetele beneficiază nu doar de reducerea de 15 procente, dar şi de transport gratuit.

Cele 25 de oferte ale lunii sunt afişate în categoria Pachete şi Reduceri.

#octombrie #carti #reduceri

Să avem un octombrie care să ne confere claritate, echilibru şi să ne aducă bucurii!

Cu recunoştinţă,

Daniela Marin

2 comentarii

  1. Mulțumesc! Orice articol postat aici își găsește corespondent imediat în viața reală și ne dă răspunsuri la propriile frământări.

Lasă un răspuns