Newsletter Martie #dePastepotidaruisiocarte

Există cărţi care luminează frumuseţea, cărţi care luminează percepţia şi gândirea omului pentru a deveni capabil să observe lumina frumuseţii. Cărţi care schimbă viaţa, cărţi care trezesc ochiul interior, acela capabil să vadă dincolo de ecrane şi cortine, există cărţi care descuie întrebările şi cărţi care revelează răspunsurile existente cu mult înainte, în adâncul fiinţei. Există cărţi care nasc lumina în mintea cititorului, luminătoare, cum s-ar spune. Şi aşa le-am spus şi eu.

Există foarte mulţi oameni pentru care, cărţi precum Putere versus forţă sau Universul holografic, Letting Go/Calea renunţării, Vindecare şi recuperare sau Matricea emoţiilor au fost lumini care le-au schimbat viaţa. Pentru alţii, luminile au fost Călătoria sufletelor şi Destinul sufletelor. Nu vreau să scot în evidenţă aceste titluri şi nici să văduvesc de atenţie restul titlurilor publicate. Pur şi simplu aşa au curs şi decurs gândurile acum.

O reflectare a conştiinţei (deşi, poate că ar trebui scris cu literă mare, Conştiinţă), câmpul din care extragem orice informaţie, orice cunoştinţă, cărţile sunt unelte, cel puţin temporare, de care avem nevoie în parcursul experienţei noastre individuale şi colective.  Ideile aprinse în mintea cititorului, stârnite şi desprinse din lectura vreunei cărţi, pot schimba cursul şi perspectiva unei vieţi.

Extraordinara deschidere către adevăr, din ce în ce mai accentuată în ultimele două decenii, ne arată că omenirea avansează încet, dar sigur. Chiar dacă, pentru a avansa, de cele mai multe ori este necesar să ne debarasăm de greutăţile adunate, să renunţăm la multe din “posesiunile” care ne îngreunează deplasarea, la fel cum, uneori, un vas prins în mijlocul furtunii trebuie să arunce în mare tot ceea ce nu este necesar vieţii pentru a deveni mai uşor, pentru a putea pluti, pentru a se salva.

Am avansat şi în timpul anului 2023 şi, iată, am ajuns la mijlocul lunii Martie. Atât de repede! Tot atât de repede ne apropiem de marea sărbătoare a Paştilor, o altă ocazie de a face cadouri celor dragi.

De Paşte poţi dărui şi o carte, sloganul campaniei din 2021, transformat în #daruieşteocartedePaşte, a revenit în site-ul editurii Cartea Daath. Campania de anul acesta, cu reducerile sale, a început în 16 Martie şi se va încheia în data de 10 Aprilie.

În limita stocului disponibil, cărţile alese de dumneavoastră vor ajunge la destinaţie pe oricare dintre căile pe care le veţi alege – FAN Courier, Pachetomat (gratuit!), Bookurier (pentru livrări în Bucureşti), Cargus (pentru livrări în ţară) sau Poşta Română – cu preţurile pe care le găsiţi afişate în secţiunea LIVRARE – Condiţii, modalităţi, preţuri.

Rămân valabile condiţiile de transport gratuit pentru comenzile cu o valoare egală sau mai mare de 150 lei şi pentru pachetele şi colecţiile din secţiunea Pachete şi Reduceri.

Cât despre modalităţile de plată online, Netopia şi PlăţiOnline s-au dovedit a fi foarte sigure, de încredere, necauzatoare de incidente.

Cu toate că inflaţia ne împinge spre o cu totul altă acţiune, preţurile cărţilor editurii Cartea Daath au rămas neschimbate din noiembrie 2021, cu câteva excepţii. Există un efect, totuşi, şi acesta s-a manifestat în diminuarea procentului reducerilor ocazionale.

Cu speranţa că vom putea menţine aceleaşi preţuri măcar până în toamnă, vă doresc o primăvară inspirată de Graţie! Necesarele schimbări şi alegerile personale din acest an ne vor angaja pe o cale sau alta, ne vor aduce adevărul, înţelepciunea şi iubirea… sau nu.

Închei aici acest mesaj de informare, nu înainte de a repeta un citat din volumul Harta Conştiinţei, cuvinte ale doctorului David R.Hawkins pe care le iubesc:

“A te strădui să evoluezi spiritual este cel mai mare dar pe care îl poţi oferi lumii.”

Cu recunoştinţă,

Daniela Marin

Lasă un răspuns