Mesaje pentru 18-19 noiembrie – Eileen Caddy

18 noiembrie

Foloseşte tot ce ai pentru binele întregului. Nu încerca să acumulezi, să strângi, ci împarte totul cu semenii, căci pe măsură ce împarţi, la fel va spori; însă, dacă încerci să păstrezi şi să posedezi ceva sau pe cineva, cu siguranţă că-l vei pierde. Aceasta este legea, trăieşte-o şi o vei vedea lucrând în tot ce este în jurul tău. Dacă ai câteva pacheţele cu seminţe şi le pui la păstrat în dulap, după care uiţi de ele, lor nu li se va întâmpla nimic, şi acolo vor rămâne. Dar, dacă le plantezi şi le îngrijeşti, ele nu numai că vor creşte, ci vor produce mai mult şi mai mult. Aşa se întâmplă cu tot ce ai: nu încerca niciodată să te ţii de ceva, ci împarte bucuros ce ai, apoi priveşte cum creşte calitativ şi cantitativ. Când atitudinea ta este cea corectă, ştii că toate nevoile îţi vor fi satisfăcute şi că tot ce am Eu este al tău.

19 noiembrie

Nu este necesar să încerci să te realizezi în viaţă prin tine însuţi sau să tragi sforile. Tot ce ai de făcut este să urmezi încrezător şi liniştit instrucţiunile Mele pe care le vei primi în tăcere. Unii vor auzi în mod distinct vocea Mea, alţii vor acţiona intuitiv, alţii vor fi ghidaţi în acţiunea pe care o fac. Eu lucrez în multe feluri, dar toţi vor şti când EU SUNT cel care comandă, deoarece marca iubirii şi a adevărului va fi peste tot. Pe măsură ce urmezi instrucţiunile Mele, tu vei vedea cum are loc minune după minune şi vei vedea în toate mâna Mea. Vei înţelege că tu nu vei putea produce aceste minuni şi că EU SUNT acela care lucrează în tine, iar tu Mă vei cinsti şi Mă vei onora, mulţumindu-Mi veşnic. Recunoaşte mereu de unde îţi vine înţelepciunea, iubirea şi înţelegerea. EU SUNT totalitatea totalităţii, iar viaţa ta este ascunsă în Mine. Noi unul suntem.

Fragment din volumul Deschiderea porţilor lăuntrice de Eileen Caddy.

Eileen Caddy, a fost nu doar un pionier al ecologiei – agricultură eco, habitat eco, ecovillage – dar şi un curajos practicant al iubirii. A reuşit să adune în jurul ei câţiva oameni care, uluiţi de rezultatele obţinute în urma punerii în practică a sfaturilor, a mesajelor pe care ea le recepţiona, nu doar s-au convins, dar au convins şi pe alţii. Eileen Caddy a înţeles şi a avut curajul de a trăi cu adevărat spiritual, de a munci astfel, devenind un exemplu pentru foarte mulţi. Înţelegerea energiei iubirii din care toate se manifestă şi aplicarea ei in agricultură s-a concretizat în dovezi incontestabile susţinute de experţi din domeniul agricol şi horticol. Trăirea în adevăr, pace, respect şi apreciere, în iubire pentru tot, toţi şi toate a înălţat vibraţia zonei aproape sterpe în care soţul ei a început să cultive legume după ce au rămas şomeri. Rezultatele au uluit.