Harta Conştiinţei – precomandă #newsletter

O premieră, altă premieră… şi în aşteptare încă una… Din iureşul acesta de schimbări şi premiere trebuie să mă opresc şi să vă anunţ că… Harta Conştiinţei poate fi precomandată! Aceasta înseamnă că primele exemplare vor porni în data de 27 octombrie spre cei care le vor achiziţiona.

Sper ca 2 noiembrie să rămână data lansării oficiale a acestui volum care este şi o introducere pe înţelesul tuturor, dar, şi, mai mult decât o recapitulare pentru cei care au studiat lucrările şi au aplicat învăţăturile doctorului David R. Hawkins. Fragmentele din conferinţele susţinute şi chiar cele din conversaţii informale îmi par că aduc prezenţa învăţătorului atât de aproape!

Deci, iată, câteva fragmente din Prefaţa semnată de Susan Hawkins şi din Introducerea semnată de editorul acestui volum, Fran Grace.

https://www.edituracarteadaath.ro/harta-constiintei

Sper să se manifeste şi următoarele premiere cât de curând, acestea ţin, de astă dată, de modalităţile de livrare şi plată.

Cred că ar fi potrivit să comunic câteva informaţii despre precomandă.

Precomanda sau pre-order vă asigură că în data de 27 octombrie această carte va pleca spre dumneavoastră.

Precomenzile pot fi achitate doar cu cardul!

Prin apăsarea butonului portocaliu, Precomandă, în coşul dumneavoastră veţi găsi 1 exemplar. (Reapăsarea butonului Precomandă adaugă încă un exemplar în coş!) Acum puteţi să avansaţi la pasul următor, Vezi Coşul şi Finalizare. Veţi avea de completat datele pentru expediere şi opţiunea de transport. Nu puteţi finaliza dacă nu acceptaţi Termenii şi condiţiile prin bifarea căsuţei de lângă butonul Continuă.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului de plăţi, în condiţii de siguranţă garantată de procesator. Editura nu percepe niciun comision pentru plata cu cardul.

Carduri acceptate la plată: MASTERCARD şi VISA (Classic, Maestro, Electron, Visa Business);

Şi Cardurile Up România:  Up Cultură, Up Cadou

În plus, pe lângă faptul că veţi fi primii cititori, Editura vă oferă şi un semn de carte şi 2000 de puncte de fidelitate pe care le puteţi folosi pentru achiziţia altei cărţi. Pentru a le putea primi, trebuie să vă faceţi un cont.

Puncte de fidelitate se acordă la achiziţia oricărei cărţi, nu şi la colecţii, pentru abonarea la newsletter şi pentru plata cu card.

Acestea fiind scrise, vă doresc un week-end frumos! Mâine mă întâlnesc cu şase copii inteligenţi şi frumoşi, în atelierul I.C., aşa că week-end-ul meu sigur va începe frumos!

Cu drag,

Daniela Marin