Fragmentul de azi: “Tauroctomia este „uciderea” minţii care crede în limitele energiei şi de aceea acţionează ca o bestie, pentru a supravieţui într-o lume pe care o crede fără resurse. A o „ucide” înseamnă a o reduce la tăcere şi a descoperi Resursa nemărginită: Viaţa.”

Fig.3A -_tauroctoy

Fig. 3A – Tauroctomia este „uciderea” minţii care crede în limitele energiei şi de aceea acţionează ca o bestie, pentru a supravieţui într-o lume pe care o crede fără resurse. A o „ucide” înseamnă a o reduce la tăcere şi a descoperi Resursa nemărginită: Viaţa.

 

 

Taurul este mintea minoră ce acţionează ca o bestie, e condiţionată de credinţa în limite şi în păcat, de convingerea că acestea sunt efectele unei pedepse divine. „Uciderea taurului” este actul necesar pentru cel care vrea libertatea şi, de aceea, îşi reduce la tăcere mintea robotică şi foloseşte Mintea Superioară. Nu este un mit: aceasta e materia albă, cea mai însemnată şi mai nobilă porţiune a creierului uman, sediul Conştiinţei.

“Ştiinţa i-a recunoscut funcţiile cruciale, dar nu şi modalităţile prin care comunică, diferite de cele pe care ştiinţa însăşi  le foloseşte: electricitatea, matematica şi atât de lăudata fizica cuantică. Aceasta din urmă este utilă multor tehnologii, dar nu rezolvă adevărata criză, care nu este financiară ci priveşte  demnitatea pe care omenirea  o poate recuceri, recunoscând în cele din urmă semnificaţia „condamnărilor” biblice şi a „păcatului originar”, adică ignorarea limbajului prin care omul şi universul comunică.”

.            Asemănător limbajului cinematografic, alcătuit din acţiuni şi scenarii, din dialoguri şi pasiuni, nevoia de prietenie şi dreptate, pe lângă muzică şi cântec, limbajul universal este limbajul Vieţii care ne însufleţeşte. „Ucigându-şi” fiecare propriul „taur”, protagoniştii din această carte, trei fizicieni şi vechi prieteni, îşi regăsesc Autorul.  Este Inima vie din centrul Pământului, Micul Soare.

Comparaţia cu datele seismice le permite să recunoască faptul că Mithraismul nu e doar un cult vechi căzut în uitare. Este Soarele cântat de poeţi şi muzicieni, Inima Cristalină din centrul Terrei, Micul Soare care se dezvăluie omului.

Aşadar, „uciderea taurului” este necesară pentru a înfăptui o revoluţie culturală pacifică şi radicală şi a readuce lumea la epoca de aur. Nu este colapsul căutării autentice, ci al interpretărilor false care au predominat până acum.

Marea Operă este compusă din Soarele Cristalin din centrul Pământului şi aceasta a fost ocultată. Prin studiul lor transversal, protagoniştii redescoperă numeroasele Sale urme, printre care Flautul Magic al lui Mozart. A o asculta înseamnă a-i recunoaşte ritmurile, a regăsi memoriile pierdute, a folosi comunicarea vitală pe care muzicienii, artiştii şi poeţii au cântat-o dintotdeauna, limbajul pe care ştiinţele îl neglijează şi pe care religiile întotdeauna l-au reprimat.

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/noua-paradigma/revelatia-soarelui-interior

coperta-revelatia_500

Lasă un răspuns