“Sunteţi conectaţi la dorinţele voastre chiar în acest moment” – Tara Meyer-Robson

Fluxul – 40 de zile pentru o transformare totală a vieţii – Tara Meyer-Robson

Din Partea Întăi – Principiile Fluxului – Principiul al 3-lea

Sunteţi conectaţi la dorinţele voastre chiar în acest moment

Fiecare particulă comunică şi îi răspunde fiecărei alte particule instantaneu, fie că particulele se află la o distanţă de 30 cm, 3 m sau 12 miliarde de ani lumină distanţă una de cealaltă. Tot ce se întâmplă cu o singură particulă afectează ansamblul particulelor exact în momentul apariţiei evenimentului perturbator.

Transpusă în termeni uzuali, comunicarea instantanee manifestată de particule este ca şi când aţi dispune de o capacitate telepatică atât de dezvoltată încât aţi putea citi gândul  unei persoane chiar în momentul în care aceasta îl emite. Pare imposibil, dar este exact ce se întâmplă chiar acum cu particulele care vă alcătuiesc corpul, mintea, precum şi cu particulele care alcătuiesc absolut totul în univers. De fapt, particulele voastre comunică instantaneu cu cele ale unui om din Japonia, ale unui arbore de Sequoia din California şi cu o stea de la marginea galaxiei.

Particulele voastre sunt în cunoştinţă de cauză şi respondente la orice i se întâmplă oricărui prieten sau oricărei persoane iubite care se află în lumea largă, iar particulele acestora sunt conectate instantaneu la voi şi comunică cu voi. În plus, particulele voastre au un dialog instantaneu cu toţi banii, toate maşinile şi casele din lume, cu fiecare dorinţă de-a voastră şi fiecare idee strălucită pe care v-ar plăcea să o aveţi. Ceea ce este  încă şi mai important, toate aceste particule vă răspund imediat şi comunică cu voi în permanenţă; legătura voastră nu se întrerupe niciodată.

Lasă un răspuns