Orice poate fi vindecat – Martin Brofman

Orice poate fi vindecat – Martin Brofman

Această carte a apărut în anul 2004.

Din Introducere

Totul începe în conştiinţa voastră.

Tot ceea ce se întâmplă în viaţa voastră şi tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru începe cu ceva care se întâmplă în conştiinţa voastră. Pe măsură ce vi se întâmplă anumite lucruri în viaţă, alegeţi să răspundeţi acestora într-un anume fel. Luaţi decizii. Decideţi ce să simţiţi, ce să gândiţi, ce să faceţi. Sau decideţi să nu decideţi. Si asta e o decizie.

Acest proces nu este unul care începe la o anumită vârstă. Este un adevăr permanent şi a fost dintotdeauna un adevăr permanent. Este un adevăr şi acum, în acest moment. Aţi făcut acest lucru ca şi conştiinţă, ca spirit, dinainte de a fi fost născuţi într-un corp uman. Aţi făcut acest lucru şi când eraţi un nou-născut, în copilărie şi adolescenţă, şi veţi continua să faceţi asta în timpul maturităţii şi chiar şi după ce veţi părăsi vehiculul biologic uman.

Când răspundeţi în mod optim situaţiilor rămâneţi în echilibru, iar procesul continuă. Când răspundeţi într-un mod care crează tensiuni sau simptome fizice, înseamnă că ceva nu a fost benefic şi nu a lucrat bine pentru voi. Ceva a fost în dezechilibru.

Starea naturală a conştiinţei este starea de echilibru. Vindecarea este întoarcerea la starea naturală de echilibru şi integralitate.

Dacă alegeţi să faceţi ceva în legătură cu simptomele într-un mod care diferă de cel tradiţional, puteţi face aceasta prin reorientarea voastră către percepţia că totul începe în propria voastră conştiinţă. În acest fel vă asumaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru, în viaţa voastră şi pentru ceea ce alegeţi să permiteţi şi să acceptaţi în conştiinţa voastră.

 

Lasă un răspuns