Campania “Crăciun2022 – transport gratuit” #newsletter

Atenţiune, atenţiune! Campania “Crăciun2022 – transport gratuit” se încheie în 20 decembrie! Stocuri în curs de epuizare!
Dar, acolo unde vor mai fi cărţi pe raft, se va milostivi Moşu’ să facă cumva…


Sigur rămâne valabilă gratuitatea transportului în Pachetomat şi Poşta Română până în 30 Ianuarie 2023 pentru titlurile ce vor fi disponibile până atunci. Alte certitudini, nu vă pot oferi. Nu în privinţa numărului de cărţi de pe rafturile editurii.


Perioada aceasta, până la Crăciun, este una destul de complexă şi, cred şi oarecum dificilă. Ce să faci mai întâi? Să te ocupi de sufletul tău sau de cumpărarea de cadouri pentru familie, prieteni, toţi cei dragi şi chiar şi pentru “obligaţiile” pe care consideri că le ai faţă de alţii? Nici măcar nu poţi fi sigur că vor fi încântaţi de cadourile tale. Faci slalom printre multele maşini aflate şi ele, ca şi tine, în căutare de cadouri, cu gândurile încruntate şi inima strânsă. Îţi vor fi suficienţi banii pentru toate cadourile pe care “trebuie”/vrei să le cumperi?

Îmi amintesc de iureşul din care nu reuşeam să ies nici măcar în seara de ajun. Atâtea cadouri de “gândit” şi cumpărat, pentru atâţia oameni, copii şi adulţi… ascunse, apoi, prin tot felul de locuri, să nu cumva să fie descoperite înainte de venirea lui Moş Crăciun. Pe atunci nu existau atâtea posibilităţi de a comanda online şi trebuia să merg din magazin în magazin.


Vă doresc să găsiţi cele mai potrivite cadouri pentru toţi cei cărora doriţi să le oferiţi, cu cât mai puţin efort şi cât mai multă bucurie!

Puteţi dărui şi o carte, totuşi. 🙂

Cărţile sunt o reflectare a conştiinţei, ba chiar a nivelului conştiinţei, aşa cum a identificat dr. Hawkins şi le-a ordonat în acel tabel pe care l-a denumit Harta Conştiinţei®.


Cu gândul la propriile mele eforturi am ales să dăruiesc transportul gratuit. Nu pentru că ar şi fi, în realitate, gratuit. Dar cum să vindeci traumele trecutului altfel decât scutindu-i pe alţii de “şansa” de a le dobândi?


M-am întins la vorbă, deşi nu-mi doream decât să fac acest mic, şi poate important pentru unii, anunţ.


În Bucurie, să fiţi!
Daniela Marin