Atelierul Personal – ONLINE

Update 17 martie:

Acum, online! Cu un preţ nou, în alte condiţii, acelaşi atelier.

Eşti în căutarea unui răspuns, a unui partener cu care să poţi dezbate o problemă care te frământă, simţi că trebuie să-ţi clarifici ideile, îţi doreşti să te cunoşti cu adevărat sau să descoperi o metodă prin care nu doar să înlocuieşti programele existente în gândirea ta, ci să le poţi schimba fără a folosi autosugestia?

Mi-am adăugat şi eu la mapă câteva diplome, nu zic, dar consider că cea mai importantă achiziţie a fost lucrul direct cu oamenii, cunoaşterea directă, experienţială. Cred că sunt mai mult de 13 ani de când mi-am dedicat aproape tot timpul acestui tip de lucrare şi vreo 20 de ani de când mi-am înţeles acest rost. Cum niciodată nu am răspuns insistenţelor altora de a face ceva fără să fi înţeles sensul şi utilitatea respectivei acţiuni, nu am urmat sfaturile de a mă pune la dispoziţie în astfel de sesiuni private, în felul acesta, până acum. Aşa s-au adunat lucrurile, timpurile şi toate celelalte elemente încât ACUM este potrivit. Nici măcar cifrele nu sunt întâmplătoare, pentru că universul nu se joacă de-a întâmplarea, pentru că sincronicitatea guvernează împreună cu legea necesităţii toate acţiunile noastre fie că ştim, fie că nu ştim.

Definesc Atelierul astfel: acel spaţiu şi context în care se munceşte pentru a se obţine un rezultat cât mai înalt cu putinţă. Este Personal pentru că înseamnă sesiuni private pe o temă stabilită anterior, dar poate fi individual sau de grup (cuplu sau părinţi şi un copil/sesiune).

Tema pe care trebuie s-o stabiliţi înainte de a comanda acest atelier este precum bulgărele de lut din care veţi crea obiectul dorit. O statuetă, un vas sau pur şi simplu o lucrare neaşteptată, neimaginată, negândită.  

Prin urmare, stabileşte tema sesiunii, încadreaz-o într-un domeniu general (ex. relaţii, comunicare, profesional, aptitudini, evoluţie spirituală, etc.), adaugă date suplimentare pe care le consideri necesare, pune toate acestea într-un e-mail, adaugă prenumele, adresa de corespondenţă (dacă este alta decât cea de la care trimiţi e-mailul), un număr de telefon şi trimite-le la adresa editura.cartea.daath@gmail.com. În subiectul e-mailului completează : Inscriere Atelier Personal.

SAU

completează formularul din această pagină:

https://carteadaath.com/atelier-personal/

Vei primi un răspuns de confirmare a primirii mesajului tău în maximum 48 de ore. Odată cu această confirmare vei primi acceptul de a achiziţiona produsul şi factura proforma în baza căreia vei putea plăti (prin transfer bancar). Sau nu! Îmi rezerv dreptul de a refuza.  

Comanda o vei face aici:

https://www.edituracarteadaath.ro/atelier/atelier-personal/atelier-personal-daniela-marin

Rămâne să stabilim împreună data şi ora.

Până atunci, vă doresc să trăiţi în Bucurie!

Cu drag,

Daniela Marin

2 comentarii

  1. De multe ori cuvintele transmit prea putin din ceea ce vrem sa exprimam, insa recomand cu Incredere si Bucurie acest Atelier. De-a lungul anilor ( ce expresie :)) , de ce doar lungul anilor, de ce nu si de-a latul anilor ? ) am participat la mai multe Ateliere organizate de Daniela si pot spune ca, in fiecare moment am primit ceea ce era necesar in dezvoltarea mea . Nu se fac miracole daca nu esti constintios si lucrezi si TU(mintea ta ) cu tine/pentru tine, insa in acest cadru al Atelierului am gasit mereu un sprijin, un raspuns, o vorba buna si incredere ca pot sa schimb ceea ce nu este benefic pentru mine, in fiecare moment. Alegerea este a ta , cand crezi ca vrei/meriti sa deschizi usa si sa te bucuri de tot ceea ce este!
    Cu folos si bucurie,
    Mihaela.

Lasă un răspuns