Adunate la un loc

Cine are nevoie, va găsi. Sau cine întreabă, găseşte răspuns.

Şi chiar dacă nu vedeţi toate ofertele, am eu grijă. 😉 Ieri a comandat cineva Colecţia Michael Newton la preţul  “întreg”, redus şi acela, dar nu ca de Crăciun. I-am trimis e-mail şi am anunţat-o că poate cumpăra acele cărţi cu un preţ şi mai mic, dacă vrea. 🙂 “Dacă se poate modifica comanda, vă mulţumesc anticipat” mi-a răspuns. Am simţit că parcă nu-i venea a crede.

O altă doamnă mi-a scris săptămâna trecută surprinsă că nu a plătit şi costul transportului pentru o comandă care nu avea nicidecum “ofertă”. (Sincer, îmi displace cuvântul acesta!) Şi nu vroia să greşească. Printre foarte puţinii cumpărători care, având o surpriză de felul acesta, au şi reacţionat. Poate că majoritatea au crezut că era o greşeală a editurii şi, gata. Să fie sănătoasă Editura, dacă a greşit, a greşit! I-am mulţumit acelei doamne pentru onestitate. Sunt sigură că acele cărţi îi vor fi cu adevărat de folos.

Adunate la un loc, cât să le puteţi vedea, pachetele-oferte în clipul de mai jos. Despre cărţi sau citate din aceste cărţi puteţi căuta atât în acest blog, cât şi în site-ul www.edituracarteadaath.ro