Sufletele vin pe Pământ pentru a învinge frica

Călătoria sufletelor , Michael Newton

Atât emoţiile pozitive, cât şi cele negative sunt amestecate între suflet şi gazdă [corp] pentru binele reciproc. Dacă sufletul ar cunoaşte numai dragoste şi pace, acesta nu ar câştiga capacitatea de a înţelege şi nu ar aprecia niciodată cu adevărat valoarea acestor sentimente pozitive.

Testul reîncarnării pentru un suflet care vine pe Pământ reprezintă victoria asupra fricii într-un corp uman. Un suflet evoluează încercând să depăşească toate emoţiile legate de frică, prin perseverenţă, de-a lungul mai multor vieţi, foarte adesea întorcându-se în lumea spiritelor rănit.

Fragment din Introducere

S: … Aici există un fel de întreg, unul în toţi şi toate într-unul.

Dr.N: Când te mişti ca spirit, care este diferenţa majoră în interacţiunea ta cu alte suflete, comparată cu forma omenească de pe Pământ?

S: Aici, nimeni nu este străin. Nu există nici un fel de ostilitate faţă de nimeni.

Dr.N: Vrei să spui că fiecare spirit este prietenos cu celelalte spirite, indiferent de asocierile anterioare în alte situaţii?

S: Exact, este vorba de mai mult decât o atitudine prietenoasă.

Dr.N: În ce fel?

S: Noi recunoaştem legătura universală dintre noi care ne face pe toţi la fel. Nu există suspiciuni între noi.

Dr.N: Cum se manifestă această atitudine între sufletele care s-au întâlnit pentru prima oară?

S: Printr-o deschidere totală şi prin acceptare.

Dr.N: Viaţa pe Pământ trebuie să fie grea pentru suflete, nu?

S: Este, în special pentru cele noi, pentru că acestea merg pe Pământ aşteptând să fie tratate corect. Şi atunci când nu sunt, este un şoc pentru ele. Unora le trebuie câteva vieţi pentru a se obişnui cu trupul pământesc.

Dr.N: Şi dacă sufletele noi se luptă cu aceste condiţii de pe Pământ, sunt ele mai puţin eficiente în munca cu mintea omenească?

S: Trebuie să spun da, deoarece creierul aduce destulă frică şi violenţă în sufletele noastre. Este greu pentru noi, dar de aceea venim pe Pământ… pentru a învinge…

Fragment din capitolul Tranziţia pag. 99

S – Subiectul

Dr.N. – Doctor Newton

Lasă un răspuns