Sănătatea şi bunăvoinţa #vindecaresirecuperare

Au fost făcute multe experimente cu un virus gripal, în care sute de voluntari au fost expuşi unor doze mari din acest virus. Interesant, nu toată lumea s-a ales cu o gripă, ci numai un anumit procent. Cu alte cuvinte, dacă puterea stătea în virusul în sine, mai degrabă decât în conştiinţă, toţi cei 100 de voluntari s-ar fi îmbolnăvit datorită puterii virusului. Ce se întâmplă, însă, este că poate doar 65% vor face boala, pentru că restul nu cred în ea. În mintea acestora exista suficientă îndoială, împreună cu o insuficientă vină inconştientă.

Acelaşi lucru poate fi întâlnit în vindecare. Pneumonia sau gripa aviară nu sunt manifestate în 100% dintre persoanele expuse, ci numai într-un anumit procent. Comparativ, numai un anumit procent de oameni va răspunde oricărui tratament medical. Diferenţa se datorează acelora care nu sunt dominaţi de vina inconştientă. De asemenea, un sistem de convingeri negative nu este operativ pentru că o anumită boală nu se potriveşte unei anumite forme-gând, astfel că amândouă părţile, boala şi vindecarea, reflectă energia care este pusă într-un anumit sistem de convingeri.

Sănătatea este bunăvoinţa de a renunţa la credinţa în negativitate. De ce ar crede cineva în negativitate, în primul rând? De ce s-ar supune negativităţii? De ce unii oameni sunt atât de receptivi programării? Există oameni care devin înspăimântaţi de fiecare dată când deschid o revistă în care se prezintă o boală la modă, ceea ce se corelează cu cantitatea de frică şi de vină pe care o poartă deja în ei. Cantitatea de frică este, cu adevărat, o consecinţă a cantităţii de vină inconştientă. Prin urmare, persoana care este atrasă de frică este vulnerabilă, iar când aude de o boală, ea devine programată mental suficient cât să lase să se întâmple acel lucru în viaţa ei.

Sănătatea are nevoie de bunăvoinţa de a adopta atitudini mentale care sunt pozitive şi constructive şi să renunţe la cele negative. Bunăvoinţa de a adopta o atitudine relaxată şi îngăduitoare faţă de viaţă este de asemenea benefică, dimpreună cu lipsa bunăvoinţei de a accepta şi de a intra într-o programare negativă. Este nevoie de această bună-voinţă de a deţine puterea minţii. Ne pierdem puterea, o lăsăm în afara noastră, atunci când intrăm într-un proces de negare şi de blamare a unei cauze exterioare pentru existenţa unei boli.

Vindecare şi recuperare, David R.Hawkins

Lasă un răspuns