#opinii Mihai Godoroja

Muzicianul Mihai Godoroja, faimosul realizator de emisiuni de radio şi televiziune şi promotor al stilurilor rock, jazz şi blues, a crescut cu muzica, a învăţat saxofonul tenor cu maestrul Dan Mândrilă, a cântat în trupe încă din perioada liceului, până când, în anul 1997, a înfiinţat formaţia Mike Godoroja & Blue Spirit. De atunci, cariera sa combină televiziunea şi radioul, în calitate de promotor şi realizator de emisiuni muzicale, cu scena concertistică şi studioul de înregistrări.

Câteva extrase din prezentarea domnului Mike Godoroja cu ocazia lansării volumului “După ani şi ani – povestiri din spatele scenei”:

“Adrian Ordean este imaginea unui Peter Green român, a unui Duke Ellington în materie de orchestraţie şi, ca producer, a unui fel de George Martin, formator de sound în rockul românesc.”

“Pentru un muzician tânăr care vrea să cânte rock sau hai să zicem vrea să cânte cu chitara în România, are nevoie să ştie de câteva nume din spatele lui pe care se poate baza, tot aşa cum un violinist de clasică vrea să ştie care sunt românii care au făcut să vuiască lumea. Ei bine, unul dintre personajele care fac parte din cartea de aur a muzicii rock din România este Adrian Ordean.“

Lasă un răspuns