Impresii din Grădină: Teodora Isdrailă şi Mihai Cotea

Am ajuns la cel de-al treilea episod al serialului “Un exerciţiu de coerenţă”. Pe cel de-al doilea episod, dedicat Teodorei Isdrailă, îl puteţi vedea în primul video. Teodora şi-a transmis o parte din impresiile sale în contul Instagram.

@vocea.din.carti

Al treilea episod conţine cel de-al doilea text din calupul de fragmente trimis actorilor de la Sibiu, prinşi şi ei în acest exerciţiu de coerenţă.  Fragmentele din romanul “La capătul şoaptelor” au fost citite de actorul Dumitru Stegărescu.

Cât despre impresiile autorului, şi le-a exprimat deja în blogul său din care extrag un singur fragment, restul poate fi citit accesând link-ul din spatele cuvintelor “blogul său”::

“Spuneam în postarea anterioară că nu am mai avut niciodată o lansare (așa cum scrie la carte) la Sibiu, orașul meu natal. Ceea ce nu-mi închipuiam era că prima lansare de la Sibiu le va eclipsa pe toate celelalte la un loc. Nu vreau să fiu nedrept, sigur că fiecare loc a avut parte de propria sa emoție, de doza de bucurie, a însemnat ceva, comparațiile nu-și au locul, dar un asemenea dar, rar mi-a fost dat să primesc.”

Serialul continuă!

Un comentariu

  1. A republicat asta pe Colțul Cultural și a comentat:
    „Despre ce a fost acolo, la BIS Teatru, mai exact, vă veți putea bucura cât de curând, când voi reveni cu un montaj al filmării evenimentului”. Nu așa ziceam? Îmi cam place să mă țin de cuvânt, „defect educațional”… Dar cum, personal, nu am filmat, nici fotografiat ce a fost în acea zi a lansărilor și întâlnirilor inspirate, doar am trăit, m-a salvat editura Cartea Daath, spre care mai trimit un mulțumesc! Și sper să vă placă ce a ieșit:

Lasă un răspuns