“Când îi conduci pe oameni în lumea spiritelor, ei îl văd pe Dumnezeu?” – Michael Newton

Destinul Sufletelor – Michael Newton, Ph.D.

Din Capitolul 6 – Consiliul Bătrânilor  

“Când îi conduci pe oameni în lumea spiritelor, ei îl văd pe Dumnezeu?” Iată o întrebare care mi se pune frecvent în timpul conferinţelor şi la care nu poate exista un răspuns scurt. Pot spune că subiecţii mei simt Sursa originii lor peste tot în lumea spiritelor. Cei mai avansaţi explică, într-un final, că toate sufletele se vor reuni cu Sursa luminii purpurii.

De obicei, oamenii care vin la mine preferă să nu folosească cuvântul Dumnezeu în descrierea acestei Prezenţe superioare pe care o simt, mai curând decât o văd în lumea spiritelor. Ei preferă să folosească cuvinte cum ar fi Sursa sau Suprasufletul, deoarece cuvântul Dumnezeu a fost prea personalizat pe Pământ.

Pe măsură ce multe suflete se apropie de stadiile mai avansate de dezvoltare, Prezenţa poate deveni pluralizată în minţile lor, ca o parte a multitudinii de forţe divine din lumea spiritelor înzestrate cu o cunoaştere infinită. Oamenii simt că această forţă superioară  influenţează întrunirile consiliului, dar că este posibil ca aceasta să nu fie Creatorul Primar. Subiecţii mei văd cel mai evident Prezenţa în timpul întrunirilor consiliului. Chiar şi aşa, Prezenţa este echivalată cu o forţă energetică omnipotentă şi omniprezentă a lumii spiritelor.

Lasă un răspuns