#America – din lucrarile dr. David R. Hawkins

Din Adevăr versus falsitate – Cum le putem diferenţia

Lucrarea a apărut în SUA în anul 2005 şi în România în anul 2008!

Fragment din Capitolul 10 – America

Ştiinţa calibrării nivelurilor de adevăr se bazează pe un fenomen relativ simplu: orice formă de viaţă radiază un câmp invizibil de energie, iar intensitatea acestuia creşte odată cu nivelul conştiinţei sau adevărului. Efectul este asemănător unui bec de iluminat a cărui strălucire variază în funcţie de numărul de volţi.

… Astfel, un simplu test kinesiologic poate indica dacă „lumina“ este aprinsă (adevăr) sau „stinsă“ (falsitate) pentru că energia de bază a câmpului conştiinţei este non-locală  (atotprezentă). Energia radiantă a fiecărei fiinţe vii nu există numai în domeniul public, ci lasă o urmă permanentă, identificabilă şi nediminuată de timp sau durată – la care câmpul infinit al conştiinţei nu se raportează şi de care nu este restricţionat. Chiar şi obiectele, clădirile şi regiunile reflectă o contribuţie umană colectivă, marcând astfel efectele iubirii, devotamentului, esteticii şi integrităţii, ca şi conceptele, gândurile şi senzaţiile.

Constitutia SUA 710

Drapelul SUA 510

Imnul National 510

Declaratia de Independenţă 705

Curtea supremã 480

Carta drepturilor 640

Presedinţia 460

Constituţia Statelor Unite şi Guvernul american se calibrează la cel mai înalt nivel dintre toate ţările lumii şi din istorie, ceea ce explică motivul pentru care America e o naţiune  aşa de puternică şi plină de succes. De asemenea, este un lucru deosebit să fii respectat şi luat în considerare de anumite fracţiuni care doresc să corupă fundaţiile remarcabile şi integre din care a luat naştere un astfel de corn al abundenţei.

Documentele citate mai sus pot fi analizate propoziţie cu propoziţie, iar elementul central al puterii este considerat a fi adevărul spiritual pe care se bazează ele, de exemplu, egalitatea între toţi oamenii este rezultatul puterii divine a Creatorului şi,  astfel, este specificat expres că drepturile americanilor nu sunt rezultatul ideologiilor politice sau al deciziilor guvernamentale arbitrare; acestea nu depind de autoritatea laică şi sunt inalienabile prin originea şi bazele lor.

Afirmaţia că sursa guvernului este mai degrabă spirituală decât religioasă rezultă din libertatea religiei, dar şi din libertatea faţă de religie. Aceasta este o deosebire crucială. Cuvântul „Dumnezeu“ este de fapt un termen generic pentru Divinitate şi nu este religios la bază. Cuvântul „Dumnezeu“ este un substantiv ca oricare altul, iar conceptele legate de Dumnezeu constituie subiecte de studii academice în teologie, în religia comparată,  istorie, filozofie. Paradoxal, Dumnezeu este şi subiectul de bază al ateismului şi ţinta laicităţii.

Din Capitolul 9 – Structura socială şi adevărul funcţional

În momentul actual din evoluţia umanităţii (anul 2005), 78% din totalul populaţiei lumii calibrează sub nivelul 200 al conştiinţei, aşa încât indiferenţa faţă de drepturile altora devine un fapt cotidian – lucru absolut evident dacă privim orice buletin de ştiri. (în prezent, în America, 49% din totalul populaţiei calibrează sub 200).

Nivelul general al conştiinţei populaţiei americane este de 420 (calibrarea generală a Americii este de 421, dacă guvernul şi preşedinţia sunt incluse).