După lansarea Volumului 3 #NOIinsecolulXXI

Şi a fost o seară, o lansare de carte, un debut pentru autoarele Teodora şi Antonia Isdrailă, dar un debut şi pentru autoarea ilustraţiilor, Doris Ciucur!

Imperfecţiunile tehnice din live au fost omise din montajul pe care îl veţi regăsi la sfârşitul acestui articol.

De la alcătuirea acestui volum şi până la tipărirea lui nu au trecut mai mult de 4 luni. Un timp extrem de scurt pentru orice carte, d-apăi pentru una care nici nu era scrisă în luna septembrie, cu toate că, în 22 noiembrie aveam în faţă primele exemplare tipărite. Tinereţea, entuziasmul, devotamentul faţă de un proiect, bucuria de-a lucra întru împlinirea sa au înconjurat  echipa “lucrătoarelor” într-un balon al încrederii. Indiferent cât de multă muncă depui, atunci când o faci cu credinţă şi bucurie, nu simţi efort. Şi-uite aşa se întâmplă un record!

Sper ca această primă cărămidă a construcţiei viitorului să le fie de bun augur celor trei foarte tinere făuritoare ale Volumului 3! E-atât de important pentru orice artist în devenire, fie că învaţă să mânuiască pensula, creionul, cuvântul, muzica, mişcarea, fie că încă nici măcar nu ştie ce fel de “clădire” va construi, să primească nu doar aprecieri, dar şi sfaturi, să asculte cu atenţie şi cu smerenie fiecare glas, să mulţumească cu recunoştinţă fiecărui om care a dăruit din timpul său pentru a citi, vedea, asculta rodul împreunării dintre inspiraţie şi munca creatorului.

Cu recunoştinţă mulţumesc eu, editorul, celor care nu doar au vorbit despre acest volum, dar, mai înainte de orice, au citit această carte, o carte tânără care se adresează multor vârste. Astfel mulţumesc doamnei Cristina Olteanu, domnului Mihai Cotea şi domnişoarei Andreea Coman! Opiniile exprimate de dumneavoastră sunt ca darurile în aur. Nu cunosc deprecierea.

Şi mai mulţumesc actriţei Ioana Calotă-Philippide pentru că… este! Monoloagele alcătuite de domnia sa, din cele câteva fragmente pe care i le-am trimis, ne-au impresionat nu doar prin interpretarea rostuită în firescul logic al esenţei, ci mai ales pentru emoţia aceea atât de specială pe care ne-a dăruit-o, înălţându-ne spiritul, luminându-ne iubirea!

Celor ce ne-au fost aproape, celor care ştiu ce înseamnă pentru un artist să vadă şi să simtă că nu e singur, celor care ne-au însoţit în transmisiunea live, care ne-au scris mesaje… iar pe acesta nu am cum să-l uit:

Cristi Dragan: Intru intr-o noua saptamana foarte inspirat si fericit datorita voua!

Cristi Drăgan, îmi scot pălăria din care voi scoate o carte cadou pentru tine!

Recunoştinţă şi iubire tuturor! Să fiţi binecuvântaţi!

Lasă un răspuns