Aventurile lui Lulu – Louise L.Hay & Dan Olmos

O apariţie nouă în Colecţia Poveşti şi povestiri pentru copii: Aventurile lui Lulu de Louise L. Hay şi Dan Olmos. coperta Aventurile lui Lulu

Probabil că mulţi părinţi au auzit despre, ba chiar au şi citit cărţile faimoasei autoare Louise Hay. Au fost traduse şi tipărite în România cele mai de succes cărţi ale sale, cărţi ce au sprijinit schimbarea perspectivei asupra vieţii în general şi, în special, au stimulat creşterea încrederii în sine, în puterea de a schimba într-un mod pozitiv experienţa vieţii pentru milioane de oameni din lumea întreagă.

In cuvintele autoarei, aceste poveşti pentru copii “au fost scrise pentru a sprijini dezvoltarea stimei de sine şi a curajului în copiii din zilele noastre. Ca adulţi, deseori ni se întâmplă să uităm că sunt mult mai multe probleme ce ni se înfăţişează la copiii din ziua de azi în comparaţie cu vremea în care eram noi copii. Ei sunt puşi în situaţia de a lua decizii în mod constant şi sunt, de asemenea constant bombardaţi cu ştiri despre situaţia critică a lumii. Cum se descurcă copiii cu aceste încercări este o reflectare directă a felului în care se simt cu adevărat în raport cu ei înşişi. Cu cât un copil se respectă şi se iubeşte mai mult, cu atât mai uşor îi va fi să facă alegeri corecte.

cuprins

Ca părinţi este important să insuflăm copiilor noştri sentimentul independenţei, puterii şi cunoaşterii faptului că ei pot face diferenţa în  lumea de azi.

Îngrijiţi-vă copilul la fel cum vă îngrijiţi pe voi înşivă. Amintiţi-vă, nimeni nu are “copilul perfect” şi nu este “părintele perfect”.

Poate că vor face şi alegeri proaste, totuşi, ştiţi că noi toţi am făcut asemenea alegeri cândva. Pur şi simplu asta este o parte din procesul învăţării şi al creşterii noastre. Iubiţi-vă copilul necondiţionat şi, cel mai important, iubiţi-vă pe voi înşivă necondiţionat. Apoi veţi vedea miracolele cum încep să se petreacă.

Vă iubesc,

 cop spate lulu1000

 

Ilustraţia originală a cărţii publicate la editura autoarei, Hay House, Inc., este semnată de J.J. Smith-Moore.

Traducere în limba română de Mihai Cotea şi Daniela Marin.

Cartea are 104 pagini, în format 210×297 mm şi în perioada 27 septembrie- 10 octombrie va avea un preţ promoţional de 27.00 lei.

banner povesti

 

6 comentarii

  1. O carte frumoasă și utilă micilor oameni, și celor mari. Primii pași în lumea exterioară sînt deosebit de importanți, e esențial să-i facem cu siguranță de sine, independență și cunoscând faptul că un singur om poate face diferența, fiind buni cu noi înșine. Doamna Louise Hay a subliniat perfect, eu doar subscriu și recomand cu căldură acest volum prielnic creșterii întru iubire.

  2. […] O carte frumoasă și utilă micilor oameni, și celor mari. Primii pași în lumea exterioară sînt deosebit de importanți, e esențial să-i facem cu siguranță de sine, independență și cunoscând faptul că un singur om poate face diferența, fiind buni cu noi înșine. Doamna Louise Hay a subliniat perfect, eu doar subscriu și recomand cu căldură acest volum prielnic creșterii întru iubire. […]

Lasă un răspuns