Cartea lunii: Calea Energiei de Synthia Andrews,N.D.

CALEA ENERGIEI

Trezirea forţei interioare şi extinderea conştiinţei individuale

de Synthia Andrews, N.D.

Dacă aţi avut dintotdeauna convingerea că reprezentaţi mai mult decât ceea ce aţi învăţat din manualele de biologie însă v-a intimidat limbajul ştiinţific, atunci aceasta este cartea-minune pe care o aşteptaţi! în douăzeci şi unu de capitole concise, Synthia Andrews, ND, se inspiră din cei treizeci de ani de experienţă personală atunci când descrie tipul relaţiilor pe care-l avem cu noi înşine şi cu lumea în ansamblu. Rezumate într-un ghid responsabil, bine documentat şi practic pe care veţi dori să-l ţineţi la îndemână pe parcursul practicii individuale, tehnicile uşor de aplicat şi descrise pas cu pas oferă tuturor posibilitatea de a experimenta cu propriul câmp cuantic, pentru a descoperi care dintre aceste tehnici funcţionează mai bine pentru fiecare persoană în parte.”

Gregg Braden, autor al cărţilor The Divine Matrix şi Fractal Time

Textul de mai sus reprezintă doar una dintre recomandările pe care le-a primit această carte pe care am publicat-o in Februarie, 2014. Tocmai din acest motiv am ales-o a fi CARTEA LUNII.

De la 41.00 lei, preţul iniţial in site-ul editurii, in Februarie 2019 preţul este 34.40 lei.

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/noua-paradigma/calea-energiei-synthia-andrews-the-path-of-energy

Un extras din Capitolul 9 – Descifrarea limbajului energiei

“Avansarea în procesul conştientizării energiei necesită multă atenţie. Corpul uman deţine tot ce îi este necesar pentru interpretarea fluxurilor de energie care îl înconjoară. A fi atenţi la ceea ce vă comunică trupul şi a înţelege mesajele transmise de acesta sunt abilităţi pe care le cunoaşteţi, însă este posibil să le fi uitat. Capitolul de faţă este un memento în acest sens.

Pentru conştientizarea energiei este necesar, în primul rând, să deveniţi conştienţi de informaţia pe care o primeşte corpul din energia din jur şi de modul în care interacţionaţi voi înşivă cu ea. Percepeţi permanent această energie, numai că fenomenul are loc sub pragul atenţiei conştiente. Intuiţiile, instinctele şi presimţirile se bazează pe informaţii energetice. Devenind mai conştienţi de acest proces, veţi reuşi să vă creaţi viaţa în mod deliberat.”

Lasă un răspuns