Câmpul energiei iubirii – Letting Go- Calea renunțării – David R.Hawkins M.D.,Ph.D.

“Iertarea este un aspect al iubirii care ne permite să vedem evenimentele vieţii din perspectiva Graţiei. Ne iertăm pe noi înşine pentru greşelile pe care le-am făcut atunci când eram mai puţin evoluaţi.

Este de mare ajutor să ne privim ego-ul sau meschina parte din noi ca şi cum ar fi un mic ursuleţ de pluş. Ursuleţul nu e „rău“, nu-l urâm şi nu-l certăm, ci îl iubim şi îl acceptăm pentru ceea ce este: un animăluţ drăguţ care nu poate mai mult. Transcendem aspectele noastre mărunte acceptându-le şi iubindu-le. Ne înţelegem ego-ul ca fiind „limitat“, nu „rău“.

În câmpul energiei iubirii suntem înconjuraţi cu iubire şi aceasta ne trezeşte recunoştinţa. Suntem recunoscători pentru viaţa noastră şi pentru toate miracolele vieţii. Suntem recunoscători căţeluşilor şi pisoiaşilor pentru că ei reprezintă iubirea, suntem recunoscători pentru fiecare act de bunătate din partea altora, pentru afecţiunea lor faţă de noi, pentru grija pe care ne-o poartă, pentru că se gândesc la noi.

Până la urmă devenim iubire. Tot ceea ce facem sau spunem, orice mişcare facem este energizată de iubirea pe care o deţinem în lăuntrul nostru. Fie că vorbim unui public numeros, fie că mângâiem un câine, energia iubirii se simte peste tot şi curge în toate direcţiile. Dorim să împărtăşim ceea ce ţinem în inima noastră, o cunoaştere experienţială pe care o păstrăm în inimă pentru oricine şi orice din jurul nostru, astfel încât să o poată simţi şi ei. Ne rugăm pentru acea experienţă interioară a iubirii infinite pentru toţi cei din jurul nostru, inclusiv pentru animale. Viaţa noastră este o binecuvântare pentru toţi cei din jurul nostru. Aducem la cunoştinţa tuturor şi facem în aşa fel încât şi animalele noastre să simtă că sunt un dar pentru noi.”

Fragment din Capitolul 12 – Iubirea

Letting Go – Calea renunțăriiDavid R.Hawkins M.D.,Ph.D.

2 comentarii

    • Stiu pe cineva care o tine pe noptiera. Si-n fiecare seara deschide, citeste cit poate, apoi adoarme. Uneori, un paragraf, alteori o pagina. Imi spunea ca este cartea cartilor pentru domnia sa.

Lasă un răspuns