Liviu Antonesei – Din Foișor: Brava E.On, ești tare ca fularu!

Ma bucur mult ca ati scris acest articol. Desi azi ar fi trebuit sa fie doar o zi de sarbatoare, am intimpinat si eu neasteptate probleme cu fb.
Initial eram live, dupa care nu am mai fost iar butonul „go live” nu era activ! Acum astept sa se incarce intreaga inregistrare a intilnirii de azi in YouTube, desi am taiat partea de inceput, in care erati prezent, apoi convorbirea telefonica prin care ma anuntati ca s-a dus curentul pe apa sambetei.
Am tot asteptat sa revina si sa reveniti, incercind sa depasesc stresul si am anuntat abrupt castigatorii. Sper sa reusim sa facem un alt eveniment, candva, dedicat exclusiv poeziei.
Pana atunci, sanatate si… lumina! 🙂

@ntonesei's blog

Dacă viața ar fi mereu corectă, fără evenimente pe cît de nedorite pe atît de neașteptate, rubrica mea Din Foișor, ar rămîne plină de pagini albe. Dar viața are grijă!

EXIF_IMG

Din Foișor

Brava E.On, ești tare ca fularu!

Liviu Antonesei

Astăzi la ora 12, trebuia să particip la anunțarea rezultatelor unui concurs de poezie. La invitația poetei și editoarei Daniela Marin (Editura Cartea Death), făcusem parte din juriu și se cuvinea să particip. Doar că n-a fost să fie! Prin grija față de consumator a E.On, la 12 fără cinci minute, în vreme ce participanții se conectau și se fixau unele detalii, la mine, curentul electric a dispărut în neant, iar pe cale de consecință și internetul, și zoom-ul și evenimentul la care trebuia să particip. M-a sunat organizarea și i-am explicat ce s-a petrecut, iar ea mi-a spus să intru în direct imediat ce vine…

Vezi articolul original 348 de cuvinte mai mult