Interviu cu autorul Mihai Cotea – Ce-ai făcut în ultimii 4 ani?

“La capătul şoaptelor” s-au auzit şi ecourile cititorilor, ba chiar s-au putut şi citi unele dintre acestea ca scurte recenzii în site-ul editurii sau în bloguri. Iar zilele acestea, romanul e atins de soarele reducerilor de toamnă.

Mihai Cotea.

publicat inițial pe site-ul Literatura pe tocuri

 

1.Ce planuri în plan personal sau profesional vi s-au împlinit( cărți traduse, concursuri, publicat afară, premii, înființare de editură)
Mi s-au împlinit multe planuri în ultimii 4 ani, toate frumoase și îmbucurătoare. La concursuri nu prea particip, deci nu a fost cazul vreunui premiu, în schimb am fost și încă sunt membru în juriu la concursul de creație artistică „Zâmbet de copil în zbor de fluturi”, încă de la prima ediție, în 2017. Acest concurs este lansat și susținut de asociația culturală „Cartea, izvor de cultură”, la care sînt co-fondator. De asemenea, în acești ani, tot în cadrul asociației, s-a lansat revista „AC”, unde sunt manager de proiect și, totodată, editor coordonator, un proiect foarte drag mie și care propune subiecte de cultură extrem de variate. Revista se poate consulta pe platforma Issuu.  
 

Vezi articolul original 545 de cuvinte mai mult