Înainte de 1 Aprilie

După ce am repostat anunţul făcut de Mihai Cotea (Colţul Cultural) despre următorul Atelier Literar – sâmbătă, 4 aprilie, mă simt datoare să explic de ce nu am avut timp să pregătesc şi eu unul. Am fost ocupată cu înroşitul şi tăiatul preţurilor în site-ul editurii. Am zis să nu fac asta de 1 aprilie, că, cine ştie, românul e umorist.

Acesta este motivul pentru care imaginea însoţitoare a acestui articol nu are legătură cu Atelierul Literar, deşi…

Dacă la sfârşitul lunii ianuarie încă nu ştiam de pandemie, dar am considerat necesar ca pentru luna februarie să reduc preţurile acelor cărţi care tratează subiectul vindecării, pentru luna martie selectasem alte titluri care tratează global, complex, holist… şi alte cuvinte care să încerce a cuprinde universul din spatele sintagmei evoluţia spirituală a omenirii.  

Gândirea logică nu exclude gândirea holistă, cuprinzătoare a câtor mai multe perspective posibile. Mintea umană este influenţată direct de contextul în care funcţionează/există şi de capacitatea de a discerne adevărul de fals, deşi cea din urmă mi se pare a fi o însuşire mai degrabă spirituală şi nu mentală. Apreciez foarte mult acea raţiune care se recunoaşte a fi într-un contiuu proces de asimilare, acea raţiune care se abţine de la a da verdicte şi nu se opreşte din a căuta să vadă acelaşi subiect din mai multe unghiuri. Dincolo de această raţiune se află înţelepciunea care nu are unghiuri.

Dacă pentru luna martie au existat reduceri la colecţiile “David R. Hawkins” şi “Michael Newton”, precum şi pentru titlurile Ce naiba ştim noi, de fapt?! (What the Bleep Do We Know!?), Fluxul şi  Letting Go-Calea renunţării, astfel menţionând doar câteva dintre cărţile cuprinse în categoria Oferte, pentru luna aprilie am decis să aplic o reducere de 15% pentru toate cărţile din catalog, ba, mai mult, reducere la reducere am făcut. Cât despre valoarea de la care se aplică gratuitate pentru transport, am scăzut-o de la 120.00 la 100.00 de lei.

Voi continua să fac surprize, să adaug cadouri acelor comenzi care mă inspiră să procedez astfel, cu atât mai mult cu cât acum am şi mai multe posibilităţi de cadouri.

Să fim sănătoşi cu sufletul şi trupul! Sănătatea se manifestă din Bucurie! Din acel nivel al conştiinţei care a recunoscut că suntem Iubire.  

Site-ul Editurii