Descoperirea laturii spirituale a autismului

“Autismul a fost descris ca misterios, straniu, devastator şi o adevărată enigmă pe care sunt chemaţi să o dezlege cei care îl analizează din exterior şi care încearcă să-i facă să pară normali pe cei care suferă de această tulburare. Aceia dintre noi care au ales o cale diferită şi-au dat seama că abordarea autismului din interior oferă o perspectivă complet diferită. Esenţa autismului ne antrenează într-o călătorie a descoperirii laturii spirituale a autismului, atât de des neglijată şi ignorată de către cei care caută cu disperare vindecarea. Cartea aceasta este, pentru noi toţi, un adevărat îndemn la trezire, în sensul de a-i privi din altă perspectivă pe cei care sunt diferiţi de noi.

Esenţa autismului constituie o lectură obligatorie pentru oricine doreşte să înţeleagă şi să stabilească o legătură cu persoanele cu tulburări din spectrul autist.”

Gail Gillingham Wylie

Ca adult cu sindrom Asperger, o „rudă” mai blândă a autismului, mesajul purtător de reverenţă şi respect al lui Stillman a ajuns la inimile a mii de oameni din SUA, datorită atelierelor sale atât de apreciate despre autism şi a consultaţiilor particulare pe care le oferă pe tot teritoriul Statelor Unite. Stillman deţine o diplomă de licenţă în educaţie de la Universitatea Millersville din Pennsylvania şi lucrează pentru ajutorarea oamenilor cu feluri diferite de a fi, din 1987. Anterior, a lucrat la Departamentul pentru bunăstare publică din Pennsylvania, Biroul transnaţional pentru retard mintal, ca îndrumător pentru copiii cu deficienţe de intelect, probleme de sănătate mintală şi autism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.