https://www.edituracarteadaath.ro/carti/stiinta-si-spiritualitate/david-r-hawkins-ochiul-sinelui-de-care-nimic-nu-se-poate-ascunde-cartea-daath

O stare cu adevărat „normală“ a conştiinţei este una liberă de orice negativitate – David R. Hawkins

„O stare cu adevărat „normală“ a conştiinţei este una liberă de orice negativitate, fiind plină de bucurie şi iubire. Orice altceva este fundamentat pe iluzie şi pe distorsiuni perceptuale. Faptul că boala predomină într-o societate nu înseamnă că boala constituie şi o condiţie normală. De-a lungul istoriei, asemenea lucruri au predominat în societate şi au cauzat dispariţia unei mari părţi a omenirii, dar acest lucru nu înseamnă că avem de-a face cu o condiţie normală. Chiar şi ciuma a dispărut în cele din urmă.

Prin mijloace simple se poate descoperi faptul că un procent de 78% din totalul populaţiei lumii reprezintă oameni situaţi la un nivel al conştiinţei inferior adevărului şi, prin urmare, tulburaţi. Acest lucru înseamnă că numai 15% din populaţia lumii se găseşte în afara zonei de un pericol extrem a nivelurilor conştiinţei calibrate sub pragul 200 (nivelul adevărului).

Noi înclinăm să ne gândim la o stare schimbată a conştiinţei ca la o stare paranormală produsă artificial, la ceva asemănător transei hipnotice, la a fi programaţi, ori la faptul că ni s-a spălat creierul. Dintr-un studiu referitor la influenţele care acţionează prin antrenarea repetată a nivelurilor conştiinţei omului, devine evident că mintea omenirii întruneşte toate criteriile pentru a fi controlată, influenţată şi manipulată într-o manieră sistematică şi continuă (în conformitate cu definiţia unor atare procese în cercetarea ştiinţifică).”

Extras din cartea „Ochiul Sinelui – de care nimic nu se poate ascunde

Secţiunea a II-a, Procesul spiritual – Capitolul IV – Fundamentele

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/stiinta-si-spiritualitate/david-r-hawkins-ochiul-sinelui-de-care-nimic-nu-se-poate-ascunde-cartea-daath

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.