Meditaţie pentru începători

În perioada 27 martie-29 mai, exceptând ziua de 1 mai, începem un atelier intitulat: Meditaţie pentru începători. Miercurea, de la ora 18.30, timp de o oră, cu puţine vorbe şi multă practică, vom descoperi meditaţia ca  instrument necesar stării noastre de bine.

Sunt multe informaţii despre meditaţie, multe definiţii, multe istorii. Despre extraordinarele beneficii înregistrate şi documentate ştiinţific se scriu din ce în ce mai multe lucrări. Dar cuvintele sunt nişte programe pe care mintea le interpretează în funcţie de stare. Iar starea este direct dependentă de context, de mediu, de istorie. Meditaţia ne ajută să descoperim liniştea şi pacea de dincolo de cuvinte.

Deşi la început poate părea un exerciţiu mental, un exerciţiu în care conştienţa şi voinţa sunt direct implicate, la un moment dat se atinge un nivel mai avansat în care nu se mai poate vorbi despre “controlul” minţii, al zumzăielii sale continue. Învăţând tăcerea, ajungem să descoperim aurul esenţei.

Meditaţia este calea spre autocunoaştere, este cheia care deschide universul cunoaşterii, calea către lumina adevărului, calea către bunătatea din noi, către iubire.

Înscrieri până în 24 martie. Pe site-ul editurii:

https://www.edituracarteadaath.ro/meditatie-incepatori-atelier

Vă aşteptăm!

P.S. Nu are legătură cu nicio religie!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.