Cartea Lunii – Calea Energiei – citat 4

<<Căile energetice din aura voastră alcătuiesc geometrii elaborate de lumină şi reprezintă amprenta voastră energetică în această lume. Aceste geometrii fac legătura între diferitele elemente ale anatomiei voastre energetice, fiind totodată reţeaua de interacţiune cu lumea din jurul vostru, ataşându-vă în felul acesta la „tabloul mai mare”. Astfel, sunteţi conectaţi cu restul lumii vii printr-un flux de energie: cu anumiţi oameni, cu anumite locuri, cu ghizi spirituali, cu planeta în sine ş.a.m.d.

Căile din structurile voastre energetice sunt asemănătoare căilor neuronale. Neurofiziologul Karl Pribram de la Universitatea Stanford şi-a adus contribuţia la studiul creierului prin modelele sale holografice. Autorul Michael Talbot ne informează:

Pribram este de părere că amintirile nu sunt codificate în neuroni sau în grupurile mici de neuroni, ci în patternuri de impulsuri nervoase care zigzaghează prin creier, cam în acelaşi fel în care interferenţa fasciculelor de raze laser străbate întreaga suprafaţă a unei porţiuni dintr-un film ce conţine o imagine holografică. Altfel spus, Pribram consideră că însuşi creierul este o hologramă. ” (Universul holografic-Michael Talbot)

În această analogie, stocarea informaţiei în creier se realizează sub forma unor modele de activitate neuronală, în acelaşi fel în care modelele de percepţie există, în aura voastră, sub forma unor fluxuri de energie care se încrucişează. Convingerile şi percepţiile voastre sunt descărcări în câmpul energetic care influenţează sensul şi configuraţia fluxului vostru de energie. Atunci când vă comportaţi ca de obicei, energia voastră se aşează în tipare predeterminate. Meditaţiile din această carte activează noi căi ale energiei, dând naştere la noi legături în această lume şi deschizând noi arii de percepţie şi de conştientizare. >>

Calea Energiei – Synthia Andrews, N.D.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.