Colecția DH: (7) Vindecare și recuperare

„De-a lungul și de-a latul cărții se simte și se respiră experiența fantastică a unui specialist. O carte de specialitate în adevăratul sens al cuvântului.” – spune Mihai Cotea in recenzia sa. Multumesc, Mihai!

Colțul Cultural

Ne apropiem încet, dar sigur, de finalul seriei Colecția DH, iar astăzi vă prezint una din ultimele apariții ale autorului David Hawkins, în traducere în limba română, la editura Cartea Daath.

Vindecare și recuperare este un volum apărut la noi în anul 2011, una din cărțile de căpătâi ale autorului, din punctul meu de vedere, care-și propune să ne ofere chei înspre vindecarea trupului pornind tot din centrul ființei, ca și până acum. Dacă abordarea vi se pare puțin diferită, pot confirma acest lucru, însă consider demn de menționat faptul că această abordare nu implică o schimbare de macaz, căci domnul Hawkins se bazează tot timpul pe informații regăsite în celelalte volume ale domniei sale, determinându-ne să ne mirăm din nou, la fel și totuși altfel. Viața e o mirare continuă, nu-i așa?

Vezi articolul original 1.069 de cuvinte mai mult