Colecția DH: (3) Sinele

Mihai Cotea concluzioneaza in finalul recenziei sale: „Ceea ce am încercat prin aceste rânduri e să fac un rezumat al rezumatului. Nu cred că am reușit să acopăr 5% din volumul informațional al cărții, dar am încercat. Binele și Mefisto sunt în noi, nu uitați. Acceptarea și negarea stau la un centimetru distanță de Sine, restul ține de sincronicități și simultaneități.”

Colțul Cultural

Sinele – Realitate și Subiectivitate , de David R. Hawkins MD., PhD, este a treia parte a trilogiei Putere versus Forță și, totodată, a treia carte a seriei care poartă numele autorului.

Vorbim despre o carte complexă, un punct de maxim, un volum care ridică și mai mult nivelul cunoștințelor emise în Putere versus Forță  și Ochiul Sinelui Aparent, și-n opinia unora, o carte destinată celor în căutarea iluminării, Sinele nu exclude pe nimeni din calea împărtășirii cunoașterii și nu împarte/desparte, de fapt.

Volumul, tradus în limba română, a apărut în anul 2006 la editura Cartea Daath (cea care a publicat în limba română opt din cele nouă cărți ale autorului) . Sinele, spre deosebire de celelalte două volume anteamintite ale trilogiei, reunește unele particularități. De la modul în care e structurat preambulul volumului (în șapte părți: cuvânt înainte, prefață, mulțumiri, avertisment, introducere, notă autobiografică, prolog), până la debutul…

Vezi articolul original 976 de cuvinte mai mult