Calea energiei, drumul nostru

Mihai Cotea despre Calea Energiei – Synthia Andrews.
„volumul Calea Energiei – Trezirea forțe interioare și extinderea conștiinței individuale (titlu complet) poate fi privit ca un compendiu al trezirilor, al realizării lumii în care trăim și a regulilor care o guvernează, a energiei acesteia. Energia privită din mai multe unghiuri. Înțelegându-le, ne vom fi înțeles și pe noi. Ne vom fi ajutat.”

Colțul Cultural

Volumul la care mă voi referi astăzi a fost lansat în anul 2014 la editura Cartea Daath. Este vorba de cartea Calea energiei, scrisă de dr. Synthia Andrews.

Synthia Andrews este un autor destul de prolific, conform site-ului acesteia, însă cu toate astea, eu nu mai avusesem ocazia să o citesc, iar pentru un neofit, cartea acesteia poate părea descurajant de voluminoasă, ținând cont de tema abordată, însă nu e. În parte, datorită scriiturii autoarei, care se descurcă destul de bine să explice noțiuni cu care marele public se întâlnește mai rar, dar și pentru valoarea practică a cărții, valoare practică de care menționasem și la Puterea spirituală a empatiei. Pare-se că majoritatea (ca să nu generalizez, pentru că încă nu le-am citit pe toate) cărților din colecțiile Știință și Spiritualitate și Noua Paradigmă comportă această caracteristică, iar asta e minunat, pentru că învățăm toată viața…

Vezi articolul original 679 de cuvinte mai mult